Florin Tripa: „Dacă incompetența ar durea, Falcă și Bîlcea s-ar tăvăli în chinuri“

Florin Tripa: „Dacă incompetența ar durea, Falcă și Bîlcea s-ar tăvăli în chinuri“

Reprezentanții PNL Arad încearcă să-și mascheze din nou incompetența, dând vina pe Guvernul României pentru nereușitele lor, spune deputatul social-democrat Florin Tripa.

Tripa susține că Falcă și Bîlcea, doi reprezentanți de seamă ai incompetenței în administrație, arată cu degetul Guvernul României, pentru că CJA și Primăria Arad nu au primit bani la rectificare, în condițiile în care cele două instituții n-au reușit să cheltuie nici jumătate din fondurile pe care le au la dispoziție, așa cum prevede legea.

 „Citesc comunicatele incompetenților Falcă și Bîlcea și nu știu dacă să râd sau să plâng, mai ales când mă gândesc că acești oameni conduc destinele Aradului. Șefii PNL se plâng că CJA și Primăria Arad nu au primit fonduri la rectificarea bugetară, ceea ce dovedește încă o dată că acești oameni habar nu au de prevederile legale. În 2018, CJA nu a reușit să realizeze nicio investiție importantă și probabil va avea un excedent imens la final de an, ca și în 2017, iar Primăria Arad a reușit să cheltuie 6 la sută din banii de investiții. În aceste condiții, conform legii, cele două instituții nu puteau să primească bani în plus, dar incompetenții Falcă și Bîlcea nu cunosc acest lucru. Probabil, dacă incompetența ar durea, cei doi s-ar tăvăli în chinuri”, declară Florin Tripa.

„Șeful incompetenților arădeni, Gheorghe Falcă, acuză că Târgu Jiu a primit 5 milioane de euro pentru stadionul din localitate, în timp ce Aradul nu a primit cele 2,5 milioane de euro pentru stadionul UTA. Prin această acuzație, practic Gheorghe Falcă ne arată cât de incompetent e, în condițiile în care și primarul din Târgu Jiu e de la PNL, ceea ce dovedește că banii nu s-au dat pe criterii politice. Pe de altă parte, fondurile pentru stadionul UTA sunt în bugetul Companiei Naționale de Investiții, de la începutul anului, deci nu avea ce să ne dea Guvernul la rectificare. Din păcate, acest primar incompetent nu a reușit în 10 ani să finalizeze stadionul și să-l predea Companiei Naționale de Investiții, conform contractului, pentru ca CNI să realizeze gazonul și nocturna, iar acum încearcă să arunce vina pe alții, pentru nereușitele sale”, afirmă deputatul social-democrat.

„Așa cum i-am transmis și cu alte ocazii, îl invit încă o dată pe domnul Falcă să meargă la colegii săi primari liberali din județ, care au primit milioane de lei la rectificare și să învețe cum se fac investițiile și cum se împart banii la rectificarea bugetară. Sperăm să-l ia cu el și pe umbra sa, vicele Bîlcea, poate mai învață puțin localitățile din județ, să nu mai avem situații neplăcute, în care confundă Neudorful cu Nădabul, așa cum s-a mai întâmplat în trecut“, spune Florin Tripa, deputat al PSD Arad

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.