Florin Tripa, desemnat preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Arad

Florin Tripa, desemnat preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Arad

Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad a fost desemnat de Biroul Permanent Judeţean PSD să ocupe interimar funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, în urma deciziei deputatului Flavius Măduţa de a se retrage de la conducerea acestei structuri.

„După cum a precizat şi colegul meu Flavius Măduţa, decizia sa nu are legătură cu evenimentele sociale şi politice din ultimele zile, fiind una ce ţine de raţiuni de ordin strict personal. Îi mulţumesc, în numele meu şi a echipei de la municipiu, pentru activitatea sa în fruntea acestei organizaţii şi respect opţiunea sa. În aceste zile în care cetăţenii au demonstrat că nu vor să se mai raporteze la un mediu politic şi administrativ disfuncţional, cred că este momentul să demonstrăm că facem politică pentru oameni şi în centrul activităţii şi preocupărilor noastre se află problemele arădenilor, care în fond ne afectează pe toţi ca şi comunitate. Locuitorii acestui oraş doresc eficienţă, coerenţă administrativă şi responsabilitate a clasei politice”, a afirmat Florin Tripa, preşedintele interimar al organizaţiei municipale PSD Arad.

Loading...
 1. Pleaca cei care aveau prestanta in fata oamenilor.Ca sa terminati cu PSD-ul la ARAD sa vina Chesa Ilie sustinut de Caprar……

  Raspunde
 2. Eu m am gandit ca vine gianina alcolica, care a plecat din pdl, si castiga bani din psd

  Raspunde
 3. Asa se rezolva problemele.FELICITARI chesa si caprar.

  Raspunde
 4. Asa este d-le Tripa are legatura cu manevrele interne din PSD Arad.Poate stiu mai multe oameni de calibru ca domnii:Chesa,Caprar si altii ca ei.

  Raspunde
 5. Ati uitat de alcolica Gianina. Cand intriin psd arad, ii simti duhoarea, nu i nevoie de parfum

  Raspunde
 6. Gianina adusa din pdl, ca si acolo faceacolegelor siteuri porno si e mailuri denigratoare. Ma intreb cand pica caprar, unde va fi aceasta gianinutza?

  Raspunde
 7. Vrem sa intrebam conducerea PSD ARAD: de ce, la alegeri, s a obstructionat dreptul la vot? E vb de alegerile judetene? Cum se sanctioneaza? Sa ne raspunda caprutza sau alti incompetenti bagati ca avocati in baroul din Mehedinti, pe pile

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.