Florin Tripa: „Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în acest weekend la Mamaia!”

Florin Tripa: „Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în acest weekend la Mamaia!”

Deputatul social-democrat Florin Tripa deplânge pasivitatea organizațiilor românești care se ocupă de drepturile și protecția imaginii femeilor în societate.

În același timp, parlamentarul de Arad spune că ura care a cuprins România în plan social trebuie să înceteze. Obiectivul comun nu poate fi decât unul: progresul României, susține Tripa.

„Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în acest weekend la Mamaia, când o mână de oameni care își spun protestatari au huduit într-un mod mizerabil doamnele din OFSD care s-au reunit la lucrările Școlii de vară a social-democratelor. Cine le dă acestor indivizi dreptul moral de a se comporta în acest fel, atât de degradant față de orice normă comportamentală civilizată, lezând însăși ideea fundamentală de toleranță. Aceste doamne  sunt mamele, surorile, soțiile, colegele noastre, ființe cărora le datorăm respect 365 de zile din an, nu doar declarativ de 8 martie. Mă uimește faptul cum au putut dintr-o dată să amorțească toate acele ONG-uri din societatea civilă care, pe hârtie, se declară combatante și ocrotitoare ale drepturilor și imaginii femeilor în societatea românească. Consider că replica lor trebuia să fie una fermă, radicală față de orice încercare de a discredita chiar principiul nobleței comportamentale definitorii a poporului român. Nu acest mod de conduită ne caracterizează ca națiune iar ceea ce s-a întîmplat este rușinos, mai ales în contextul în care avem pretenția să fim tratați de Europa ca cetățeni de rangul întâi”spune deputatul social-democrat Florin Tripa.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.