Florin Tripa: „Falcă să înceteze ameninţările la adresa aleşilor locali!”

Florin Tripa: „Falcă să înceteze ameninţările la adresa aleşilor locali!”

Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad, susţine că Gheorghe Falcă i-ar fi ameninţat pe consilierii locali ACL din localitatea Şimand că în cazul în care vor trece la PSD vor rămâne fără locuri de muncă. „Tot mai mulţi aleşi locali aleg să plece din PDL şi PNL, alături de care nu văd perspective bune pentru comunităţile pe care le reprezintă. Această atitudine îl determină pe Gheorghe Falcă să treacă la ameninţări. Comportamentul dictatorial al lui Gheorghe Falcă este una dintre cauzele pentru care aleşii locali ai ACL vin către noi. Din păcate, Gheorghe Falcă nu înţelege nimic din asta şi îşi permite să îi ameninţe pe aceşti oameni. La Şimand, din informaţiile pe care le avem, i-a ameninţat că se va ocupa să fie daţi afară de la serviciu”, a afirmat Florin Tripa (foto), secretarul executiv al PSD Arad.

„Ni se pare o atitudine condamnabilă, de neacceptat. Dacă această atitudine va persista, îi vom sfătui pe aceşti oameni să facă plângere pentru ameninţare şi vom cere intervenţia organelor în drept. Cred că este corect să lăsăm aleşii locali să îşi stabilească viitorul în politică, în concordanţă cu legislaţia în vigoare. Trebuie să facem politică prin argumente, nu prin forţă şi ameninţare”, a mai declarat Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

Loading...
 1. si voi si falca sunteti la fel. toti politicienii

  Raspunde
 2. Cine e si analfabetul asta ???? Falca e geniu pe langa gainatul asta … Si ce fata de bivol are….

  Raspunde
 3. Fara nici un secret , acest padurar chiar fara gluma e un agramat si putin analfabet . Am fost coleg cu el si ….. Doamne fereste ce incult era.

  Raspunde
 4. baai ,ce i-mi place cand vad lingai lui falca in actiune , ati , fi in stare sa va si bateti pentru ca cel mai bun sa fie primul care sa suga mula tuciuriului .
  scuze pentru greselile gramaticale !

  Raspunde
 5. Falca si Cristina pe nicaieri.Partidele lor au fost desfintate de catre tribunal.Sunt presedinti de partide fara partid.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.