Florin Tripa: „Iustin Cionca îşi bate joc de mii de arădeni, lăsați fără apă potabilă”

Florin Tripa: „Iustin Cionca îşi bate joc de mii de arădeni, lăsați fără apă potabilă”

Deputatul PSD Florin Tripa trage un nou semnal de alarmă în ceea ce priveşte problemele de alimentare cu apă în comunele arădene Almaş, Dieci şi Gurahonţ. Parlamentarul arădean aduce critici argumantate la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, dar şi a conducereii Companiei de Apă Arad, instituţie subordonată CJA.

„Situaţia este una alarmantă. Oamenii din Almaş, Dieci şi Gurahonţ sunt serios afectaţi de lipsa apei potabile în foarte multe zone, din pricina subdimensionării puţurilor. Reţeaua nu face faţă solicitărilor, iar circumstanţele sunt cât se poate de critice. În consecinţă, am anunţat Prefectura Arad cu privire la această situaţie şi ca urmare a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă. Sunt mii de oameni afectaţi de incompetenţa celor care conduc judeţul şi Compania de Apă Arad. Iustin Cionca merge prin zonă în campaniile electorale pentru a cere votul oamenilor, însă acum, când aceştia au probleme serioase, nu mişcă un deget pentru a veni în sprijinul lor. Am mai atras atenţia asupra acestor probleme, care mi-au fost semnalate acum câteva săptămâni de locuitorii comunei Almaş, însă apelul meu, adresat celor care au puterea de decizie, a rămas fără răspuns. Nu este posibil ca aproximativ 7.000 de oameni să fie afectaţi de incompetenţa  acestor factori de decizie, iar ei să stea cu mâinile încrucişate. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad ne-a arătat, în ultimele zile, că are preocupări mult mai importante decât cele ale localnicilor din Almaş, Dieci şi Gurahonţ: merge de braţ cu Ludovic Orban, la diferite chermeze şi petreceri. Uită, însă, de cei care au cu adevărat probleme şi lasă totul în voia sorţii. Din păcate, mă văd nevoit să fac un nou apel la factorii de răspundere pentru a nu-i uita pe locuitorii celor trei comune arădene. Bătaia de joc la adresa oamenilor trebuie să înceteze şi în cel mai scurt timp să se găsească soluţii pentru a se rezolva aceste probleme”, spune Florin Tripa, deputat PSD.

 

 

Loading...
 1. de maretele realizari psd-iste, nu spui nimic de maretul program de guvernare, care va duce tara in faliment la fel nu dai niciun raspuns cand trminati investitiile incepute in arad, nimic

  Raspunde
 2. tinere deputat si tu te pricepi la toate.in ciuda caniculei retelele de apa au facut fata cu brio,iar ne minti cu nerusinare .

  Raspunde
 3. totusi reprezinti aradul , din pacate in parlament si nu vrei sa te lauzi cu niciun proiect pentru arad , desi sunteti la guvernare ai osingura sarcina sa faci pe trompeta mincinoasa a psd-ului

  Raspunde
 4. vino cel putin cu o initiativa privind reinpaduririle , dealurilor si muntilor din judetul arad, nu tot da din gura ca o moara stricata,fa proiect pentru perdele forestiere, pentru binele comunitatii, care te-a votat

  Raspunde
 5. Nu il duce mintea sa vina cel putin cu o initiativa.Cu pasajele sa ia lectii de la colega lor olguta vasilescu si sa-i duca sa vada in Craiova pasaje.

  Raspunde
 6. cei de la psd , ar trebui trimisi in practica la teleorman cel putin un an

  Raspunde
 7. psd isi bate joc de o romanie intreaga, de milioane de oamenisi tot ei striga hotii, hotii

  Raspunde
 8. suli anul trecut la-ti sustinut pe d-nul Banatean in sedinta la consiliul judetean,iar acum nu.suli tu esti trompeta psd.voi pesedistii nu sunteticonsecventi,aveti doar interese.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.