Florin Tripa: „Iustin Cionca şi-a pierdut orice fir al rațiunii”

Florin Tripa: „Iustin Cionca şi-a pierdut orice fir al rațiunii”

Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad, se declară „pur și simplu stupefiat” de afirmațiile lui Iustin Cionca, pe care acesta le-a făcut într-o postare pe Facebook în legătură cu intenţia sa de a institui la Consiliul Județean o „Poliție a lucrărilor”.

„Iustin Cionca şi-a pierdut orice fir al rațiunii și într-un exces ieftin de populism avansează idei periculoase pe rețelele de socializare. N-am înțeles bine??!! Poliție a lucrărilor? Adică, fără a avea sacii în căruță, acesta intenționează să instituie structuri para-militare în interiorul unei instituții la a cărei președinție aspiră precum vulpea la struguri. Îi aduc aminte că trăiește într-un stat de drept cu legi, instituții de control și norme de funcționare.N u este ministru de interne, papă sau comandant suprem să dea edicte, bule sau decrete şi nici nu trăieşte într-o republică bananieră sau vreun regim de apartheid. Pe de altă parte, ceea ce omite Cionca să menționeze este faptul că în interiorul CJA corupția a fost la vârf și parcă în vară fostul lui șef, la fel de portocaliu, se jura că nu a atins plicul în momentul flagrantului. Cât despre investitorii din trecut, cei cu probleme, parcă și ei făceau parte din clientela politică a PDL – PNL”, a declarat Tripa.

„Or, să vii acum și să faci pe dulăul la stână, pornind chiar și teoretic cu suspiciuni la adresa sutelor de funcționari onești din Consiliul Județean, este cel puțin absurd și mai ales jignitor. Îi recomand să lase pentru o vreme din mână cartea lui Gheorghe Falcă și ea plină de astfel de aberații primejdioase și să înveţe, măcar ca politician, dacă nu a fost capabil în calitate de consilier, care sunt instituţiile de control ale statului şi atributiile lor specifice. Doar astfel ar putea da dovadă de un dram de respect față de arădenii care muncesc cinstit pentru traiul zilnic”, a mai afirmat Tripa.

  1. bvo Tripa da-le in gura ca la coasa!!

    Raspunde
  2. Iustin Cionca un PNL[PDL] inginfat!

    Raspunde
  3. politia lucrarilor lu fratesu !

    Raspunde
  4. În stilul de adolescent tulburat care îl caracterizează, pesedistul Florin Tripa sare la gâtul meu pentru că îmi doresc ca banii arădenilor să fie cheltuiți corect, pe lucrări de bună calitate. E drept că nu mă așteptam de la Florin Tripa să înțeleagă un text de șase rânduri, mă surprinde totuși vehemența cu care pledează deschis pentru lipsa de calitate. Probabil PSD vrea să tragă niște tunuri în județul Arad, bani mulți pe lucrări de proastă calitate, să își satisfacă o clientelă de partid. Eu nu vreau asta, terminăm cu practicile cu care Tripa și ortacii săi sunt obișnuiți! Dacă este nevoie să fac un efort suplimentar, îl fac, dacă e nevoie să bat cu pumnul în masă, voi bate, pentru că îi respect pe arădeni și nu voi permite ca banii lor să fie cheltuiți fără folos! Limbajul penibil, lipsa de logică și de coerență, aberațiile despre structuri paramilitare și alte bazaconii care plutesc în derivă prin capul lui Florin Tripa nu cred că merită comentate, ele îl descalifică și îl fac de rușine suficient și fără alte precizări. Adaug doar atât: sper că Florin Tripa este în concediu sau are zi liberă, pentru că nu este plătit din bani publici să transmită comunicate de presă politice în timpul serviciului!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.