Florin Tripa le răspunde liberalilor: „Lăsaţi la o parte ipocrizia şi oportunismul ieftin”

Florin Tripa le răspunde liberalilor: „Lăsaţi la o parte ipocrizia şi oportunismul ieftin”

Deputatul  social-democrat Florin Tripa se declară, într-un comunicat de presă, surprins de calitatea de „inchizitor şef ” pe care „şi-o arogă mai nou liberalul Sergiu Bîlcea, care într-un exces de zel îi interpelează în presă cu tupeu pe parlamentarii PSD de Arad”.

„În ce calitate ne trage la răspundere domnul Bîlcea? De vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Arad? Ca lider PNL? Sau de co-organizator şi incitator adjunct al protestelor stradale, alături de Gheorghe Falcă. Voi cita exact din domnul Bîlcea: «Și îi așteptăm diseară în stradă …» Cine? Dumneavoastră şi primarul? Adică grupul de politicieni care au nenorocit oraşul Arad şi judeţul! Aveţi insolenţa şi tupeul să vorbiţi în numele arădenilor???!!! Bani publici aruncaţi pe gard pentru acţiuni propagandistice de cea mai joasă speţă, lucrări de infrastructură executate cu două mâini stângi şi la costuri babilonice, falimentul şi proasta administrare a unor societăţi din subordine … cam la asta se rezumă eşecul administrativ Falcă – Cionca – Bîlcea. Pretindeţi că vorbiţi în numele cetăţenilor, cei care pe 11 decembrie v-au servit o corecţie binemeritată la vot, optând pentru normalitate, creştere economică şi bunăstare. Lăsaţi la o parte ipocrizia şi oportunismul ieftin şi asumaţi-vă responsabilitatea dezastrelor pe care le-aţi generat în cunoştinţă de cauză sau din incompetenţă”, a declarat Tripa.

„Vă spun eu unde sunt parlamentarii PSD de Arad, în Parlamentul României, acolo unde am fost trimişi de arădeni pentru a ne face datoria şi a-i reprezenta cu cinste, profesionalism şi onestitate”, a completat deputatul Florin Tripa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.