Mai multe articole din rubrica "" ↑

Florin Tripa: „Lucrările de calitate îndoielnică la drumurile judeţene generează probleme grave”

Florin Tripa: „Lucrările de calitate îndoielnică la drumurile judeţene generează probleme grave”

Consilierul judeţean Florin Tripa solicită implicarea urgentă a a conducerii Consiliului Judeţean Arad pentru a reglementa situaţia drumului judeţean DJ 708 (Dieci-Crocna) care la ora actuală este impracticabil.

„În urmă cu câţiva ani drumul judeţean ce face legătura între Dieci şi Crocna a fost reabilitat cu finanţare din partea CJA. De la început proiectul a fost gândit în mod eronat, iar execuţia s-a dovedit neconformă cu normele tehnice de calitate din domeniu. Din cauza unor judecăţi greşite de amplasament, drumul fiind proiectat mult prea aproape de albia Crişului Alb, în timp s-au produs infiltraţii masive de apă la nivelul stratului de rezistenţă al drumului, ce au condus la tasări necontrolate, el devenind impracticabil în acest moment. Are rost să pomenesc despre disconfortul masiv pe care îl resimt locuitorii din zonă care acum sunt nevoiţi să utilizeze o rută ocolitoare, mult mai lungă, pentru a ajunge la Dieci”, a declarat Florin Tripa.

„Mă întreb şi eu alături de colegii mei ce păzeşte Iustin Cionca, consilierul preşedintelui CJA şi responsabil pentru relaţia cu primarii din judeţ din partea instituţiei. Ştiu că îi plac «salariile grase» şi chiar are parte de ele, dar se presupune că nu este plătit din banii contribuabililor pentru băut cafele la partid, ci pentru rezolvarea unor probleme specifice ale locuitorilor acestui judeţ. Altfel ce sens mai are să plăteşti din finanţare publică un «specialist» precum Cionca pentru a asigura comunicarea cu edilii localităţilor din judeţ. Poate pentru a gira prin superficialitate lucrări de calitate îndoielnică şi a întoarce cu nepăsare spatele oamenilor atunci când au nevoie de intervenţia promptă a factorilor de decizie de la nivelul Consiliului Judeţean. Lăsaţi politica şi jocul cu listele şi denunţurile şi treceţi la muncă domnilor liberali !”, afirmă consilierul judeţean Florin Tripa.

Loading...
  1. Domnilor Draga,nu se scrie Crogna ci Crocna(care este)

    Raspunde
  2. Se mai implanta cand nu ajung banii din cauza ” comisionului ” ……

    Raspunde
  3. Bun galbenii nu-ți fac treaba, că le stă capul altundeva, dar roșcovanii fac ceva în afară de a arăta cu degetul atunci când apare o problemă. E cel mai simplu să nu faci nimic și să arați cu degetul spre alții când ceva merge prost. De aia merge județul prost, că în loc să vă uniți forțele, vă căcați unii pe alții. Căcațivă între voi când sunt alegerile, dar după aia unițivă forțele și lucrați împreună pentru binele județului.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.