Florin Tripa: „Marinel Cionca administrează județul de pe pârtiile din Austria, iar Bîlcea din Argentina“

Florin Tripa: „Marinel Cionca administrează județul de pe pârtiile din Austria, iar Bîlcea din Argentina“

Când ar trebui elaborat bugetul județului Arad, într-o perioadă extrem de importantă, conducerea Consiliului Județean Arad a ales să plece în concediu. Cuplul Cionca – Bîlcea își petrece începutul de an în stațiuni de lux din Austria, respectiv Argentina, de unde transmit comunicate de presă, încercând să pară preocupați de problemele Aradului, afirmă deputatul social-democrat, Florin Tripa.

Tripa spune că la Consiliul Județean Arad există un mod ciudat de a face administrație. Într-o perioadă în care primarii din județ au nevoie de sprijin pentru a-și duce la îndeplinire proiectele, au nevoie de finanțări de la bugetul CJA, care se elaborează în aceste zile, cei din conducerea Consiliului Județean Arad au ales să-și ia o pauză de odihnă, fiind probabil extrem de obosiți după cât au muncit de Crăciun și Revelion, susține deputatul arădean al PSD.

„De pe pârtiile din stațiunile de lux ale Austriei, Marinel Cionca ne transmite comunicate, înfierând Tarom că nu pune la dispoziția unei companii private un avion care să opereze curse spre Turcia, de parcă Tarom ar fi vreo casă de binefacere și nu o firmă care trebuie să facă profit. O fi plecat în Austria prin acea agenție de turism sau de ce face Marinel Cionca trafic de influență la o companie de stat pentru firma privată respectivă? Un alt mare conducător al Aradului, Sergiu Bîlcea, vrea să pară îngrijorat de banii primiți de județul Arad, așa că transmite și el comunicate din celălalt capăt al lumii, tocmai de pe plajele din Argentina. Suntem emoționați până la lacrimi că domnul Bîlcea și-a rupt câteva minute din minunatul concediu de nabab pe care îl petrece în Argentina, pentru a se gândi la zecile de mii de arădeni care nu vor strânge nici în 20 de ani bani pentru o asemenea vacanță, deși muncesc de dimineața până seara. Spre deosebire de cetățenii de rând, cei doi conducători ai Aradului o duc ca-n povești, după un an cu activitate ZERO la Consiliul Județean”, a declarat Florin Tripa.

„Domnule Marinel Cionca, domnule Sergiu Bîlcea, nu vă faceți griji pentru Arad, distrați-vă în stațiunile de lux ale lumii. De renovarea secțiilor de la Spitalul Județean se ocupă în continuare voluntarii, cu banii donați de arădeni, nu vă stresați să găsiți soluții pentru Sănătate. De drumurile județene are grijă Guvernul României, vă alocă și în 2018 zeci de milioane de euro, așa că o să aveți și în acest an de unde să vă plătiți concediile. Nici cu aeroportul fără curse de linie să nu vă stresați, se ocupă departamentul de comunicare de la CJA, care o să plece curând pe urmele voastre, în toate colțurile lumii, în căutare de cai verzi pe pereți. Așa că domnilor Marinel Cionca și Sergiu Bîlcea, vă dorim vacanță plăcută, iar arădenii vă așteaptă în iunie 2020, la vot să le promiteți din nou câte-n lună și-n stele, cum va curge lapte și miere pe drumurile județului Arad“, conchide deputatul Florin Tripa.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.