Florin Tripa: „PNL face orice pentru a bloca proiectele administrației din Felnac”

Florin Tripa: „PNL face orice pentru a bloca proiectele administrației din Felnac”

Florin Tripa consideră că reprezentanții PNL Arad sunt gata să recurgă la orice mijloace, pentru abloca proiectele administrațiilor din județ conduse de PSD. O astfel de situație există la Felnac, unde PNL Arad face eforturi disperate pentru a bloca proiectele primarului Ioan Malița.

„Mai întâi, cei de la Consiliului Județean au refuzat efectiv să sprijine Primăria Felnac în a cofinanța proiectele obținute cu sprijinul Guvernului. Iar acum, o firmă de casă, abonată la contracte cu Primăria Arad și Consiliul Județean, a blocat licitația pentru asfaltarea străzilor din comună, prin contestație, deși nu se află nici măcar în primele cinci firme, la capitolul preț“, a declarat Florin Tripa.

„La Felnac avea de-a face cu o situație inadmisibilă. Cei de la PNL, printr-o firmă de casă, își bat efectiv joc de cetățenii comunei, blocând proiectul de asfaltare a străzilor, printr-o contestație fără sens. Mi se pare strigător la cer să-ți bați joc de cetățenii unei comune, numai pentru că partidul tău ar avea de pierdut de pe urma acestui proiect, finanțat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Câștigătorul licitației s-a stabilit prin prețul cel mai mic, așa că una dintre firmele de casă ale PNL, care nu a prins nici măcar top 5, din punct de vedere al prețului, a făcut contestație, fiind nemulțumită că firma de pe primul loc a venit cu prețuri mici!!! Probabil, acea firmă este obișnuită cu prețurile astronomice practicate de cei de la PNL, la Primăria Arad sau CJA, numai că la Felnac s-a mers pe o licitație corectă, grija față de banul public fiind pe primul loc“, a mai spus Tripa.

„S-a ajuns la astfel de acțiuni iresponsabile din cauza fostului Guvern tehnocrat, care a scos acea taxă pe care firmele erau obligate să o achite, atunci când se depunea o contestație. Astfel că avem din nou un concurs al contestațiilor făcute doar de dragul de a pune bețe în roate administrațiilor locale sau județene. Vom face demersuri, în perioada următoare, pentru a se modifica legislația în domeniu, astfel încât firme de casă ale unor partide să nu mai poată face asemenea jocuri murdare, blocând proiecte de milioane de lei, blocând dezvoltarea unor comunități“, a precizat deputatul PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.