Florin Tripa: Reabilitarea drumului Nădab-Seleuș RISCĂ să rămână FĂRĂ finanțare din cauza CJA

Florin Tripa: Reabilitarea drumului Nădab-Seleuș RISCĂ să rămână FĂRĂ finanțare din cauza CJA

Conducerea Consiliului Județean Arad pune în pericol o finanțare de peste 30 de milioane de lei, bani alocați prin PNDL pentru reabilitarea drumului Nădab-Seleuș, susține Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Din motive necunoscute, Marinel Cionca a renunțat la această finanțare guvernamentală, proiectul fiind depus acum pe fonduri europene. Deputatul afirmă că este un gest inconștient al conducerii CJA, care poate lăsa Aradul fără 32 de milioane de lei.

„Marinel Cionca ne arată încă o dată de ce este supranumit cel mai slab președinte din istoria CJA. La un an și jumătate de la aprobarea a peste 150 de milioane de lei, din fonduri guvernamentale, pentru reabilitarea a trei drumuri județene, CJA nu a fost în stare să dea drumul la lucrări, ba mai mult, acum ne anunță că renunță la unul dintre proiecte, drumul Nădab – Seleuș, și încearcă să obțină finanțare europeană. Cât de inconștienți pot fi acești liberali care își bat joc de județul Arad de mai bine de 14 ani și care joacă alba-neagra cu finanțările guvernamentale și europene, cu proiectele extrem de importante pentru județul Arad? Cum să renunți la un proiect deja finanțat prin PNDL, când ai semnat și contractul de finanțare și nu ai altceva de făcut decât să te apuci de lucru ? De ce să cauți finanțare pe fonduri europene, când tu ai deja acei bani aprobați și puteai depune un alt proiect ca să obții bani de la UE?”, spune deputatul.

„Marinel Cionca și marele vizionar Falcă se tot plâng că nu au destui bani la buget, mint arădenii că guvernul le ia din bani, dar ei dau cu piciorul la 32 de milioane de lei, din motive greu de înțeles, care probabil nu au nicio legătură cu logica. Această nouă ispravă a liberalilor din fruntea CJA ne arată haosul care domnește în instituția care ar trebui să administreze județul, ne arată încă o dată incompetența domnului Marinel Cionca și a echipei care îl înconjoară“, declară deputatul social-democrat de Arad Florin Tripa.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.