Florin Tripa: „USR în coadă cu PLUS avansează în aceste zile una dintre cele mai toxice idei vehiculate în societatea românească”

Florin Tripa: „USR în coadă cu PLUS avansează în aceste zile una dintre cele mai toxice idei vehiculate în societatea românească”

Florin Tripa, deputat social-democrat arădean, susține că PSD respinge categoric ideea plafonării subvenţiilor pentru agricultorii români.

Deputatul spune că USR în coadă cu PLUS avansează în aceste zile una dintre cele mai toxice idei vehiculate în societatea românească.

În timp ce europarlamentarii PSD susțin egalizarea subvențiilor fermierilor români cu cele ale fermierilor din vestul Europei, sprijinind solicitările românilor, politicienii USR propun plafonarea subvenţiilor, adaugă Tripa.

„Fermele româneşti care tocmai au primit un balon de oxigen din partea guvernului social-democrat prin programe naţionale de susţinere, reducerea accizei la motorină sau acordarea subvenţiilor în mod integral şi la vreme, ar trebui în viziunea liderilor USR să graviteze undeva la coada Europei, pentru că astfel îi sfătuiesc «amicii occidentali» pe Dan Barna şi Dacian Cioloş. Sigur că ascensiunea României deranjează anumite cercuri de interese externe,  iar faptul că ţara noastră redevine Grânarul Europei nu este pe placul unora. Cifrele oficiale sunt relevante, şi în ultimii doi ani, de când România a devenit primul producător de porumb și de floarea soarelui din Europa, agricultura românească este în plin avânt. Obiectivul nostru, dealtfel declarat, este ca fermierilor români să li se ofere șanse egale în competiția cu cei europeni. Declaraţiile celor de la USR, ignoranța și lipsă de respect faţă de agricultorii români vin ca o palmă urâtă la adresa tuturor strădaniilor social-democrate de a plasa România în prima linie a Europei şi a eliminării dublului standard, indiferent de domeniul în care se manifestă”spune deputatul PSD Florin Tripa.

 

Loading...
  1. Nu spune deputatul PSD ci transmite copy-paste un fake-news caracteristic transmis de Daddy si patriotii consultanti israelieni de la Bucuresti. Comunicatul apare in toate judetele ca mesaj al parlamentarilor locali. Far probe fara mentionarea documentului, surse. USR-PLUS este o tinta electorala care trebuie demonizata in fata electoratului rural/agricol. Cum zice intotdeauna Dragnea, sunt unii care, am auzit ca, toata lumea stie ca, se spune ca. Mincinosi patologici. Pentru prosti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.