Flyeralarm tipărește imaginea ta în mintea clienților afacerii tale!

Flyeralarm tipărește imaginea ta în mintea clienților afacerii tale!

Suntem în era calculatoarelor, a vieții și  a mediului online, care la acest moment dețin supremația în ritmul cotidian. Însă, ceea ce nu trebuie să uităm dacă vrem o afacere de succes, care să fie căutată de clineți, și care să râmână în mintea lor, este că pe lângă online, la fel de multă nevoie avem și de print, de materiale printate, mai exact. De print de calitate, care să ajute clientul să ajungă mai repede la afacerea noastră. Iar pentru asta există pe piață tipografia FLYERALARM!

Pentru ca o companie să fie cât mai vizibilă potențialilor săi clienți, ea trebuie să își facă reclamă. Flyeralarm este de părere că orice companie, indiferent de dimensiune sau cifra de afaceri, trebuie să se poată promova prin reclamă tipărită. Reclama și publicitatea tipărită trebuie să devină accesibilă oricărei firme, și nu trebuie văzută doar ca pe un lux destinat firmelor mijlocii și mari. O prezentare profesionistă compusă din carti de vizita, coli cu antet sau facturiere personalizate trebuie să fie accesibilă oricărei firme.

Despre Flyeralarm  trebuie să știți că a pătruns pe piața din România în anul 2015 și s-a impus cu o experiență de peste 14 ani și cu un renume ca fiind una dintre cele mai puternice tipografii digitale din Europa. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm. Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania. În România, firma subsidiară a fost înființată la Sibiu. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români.

Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm are un portofoliu care cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs,  multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.