FOCAR de CORONAVIRUS într-un oraș arădean! Primarul: „Să ieșiți din casă doar dacă este nevoie”

FOCAR de CORONAVIRUS într-un oraș arădean! Primarul: „Să ieșiți din casă doar dacă este nevoie”

Așa cum era de așteptat, Nădlacul are cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate mai mult sau mai puțin oficial.

Situația de la Nădlac nu miră pe nimeni, având în vedere că din vamă au ajuns în oraș mulți cetățeni întorși din Italia, Spania, Franța etc., care au dus cu ei virusul și l-au transmis localnicilor.

Potrivit surselor noastre, în orașul arădean există o transmitere comunitară a virusului. De altfel, despre cinci persoane s-a anunțat deja oficial, zilele trecute, că sunt infectate cu noul coronavirus și se află internate în spital. A făcut-o primarul Ioan Radu Mărginean, care încearcă limitarea răspândirii virusului pe plan local, inclusiv prin dezinfectarea străzilor și trotuarelor.

„Cea mai sigură metodă de prevenție rămâne respectarea tuturor măsurilor impuse prin decretele militare: să iesiți din casă doar dacă este nevoie și să aveți mare atenție la măsurile de igienă. SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!”, este apelul făcut de primar la adresa localnicilor.

UPDATE: Între timp a apărut confirmarea focarului de la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Pecica, fapt care plasează orașul vecin pe locul al doilea după Arad în topul îmbolnăvirilor.

Foto: Facebook

Stimați cetățeni,În orașul Nădlac avem confirmate un număr total de 5 cazuri de infecție cu coronavirus.Toate cinci…

Publicată de Ioan Radu Marginean pe Marţi, 21 aprilie 2020

  1. Bine ca de frumuseni nu ziceti nimic…. Unde avem 3 familii si un decedat. Cel putin 10 persoane is infectate din care cateva in spital…

    Raspunde
  2. aradul plateste pentru tiganii ROMANIEI si care au originea in sudula tarii si sunt votantii FSD-ului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.