Focuri de armă pe autostradă! Ce au descoperit oamenii legii despre șoferul care a forțat intrarea în țară și un filtru al Poliției

Focuri de armă pe autostradă! Ce au descoperit oamenii legii despre șoferul care a forțat intrarea în țară și un filtru al Poliției

Polițiștii arădeni au tras mai multe focuri de armă, vineri, ca să prindă un bărbat ce a forțat intrarea în țară, la Vama Nădlac 2. Ulterior, bărbatul a scăpat de un filtru pe A1, iar atunci oamenii au legii au folosit pistoalele din dotare. În fuga sa de polițiști, el a alimentat la o benzinărie fără să plătească. În cele din urmă a fost prins la intrarea în Lugoj, după aproximativ 145 de kilometri, informează Digi 24.

Televiziunea a oferit și primele informații despre bărbatul a provocat incidentul, dar și care au fost motivele acestuia. Bărbatul are 42 de ani, este din Craiova și a încercat să intre în România având plăcuțe de înmatriculare furate. Autoturismul avea inițial numere de Franța. De asemenea, acesta conducea cu permisul suspendat.

A fost prins la intrarea în Lugoj după ce două TIR-uri l-au blocat pe o stradă îngustă.

„Urmare a activităților de urmărire a autoturismului Skoda care nu a oprit la intrarea în țară prin PTF Nădlac 2: conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Ștefan Valentin, 42 ani, din municipiul Craiova.

Din primele verificări s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de cel în cauză de la un autoturism din municipiul Timișoara. 

Înainte avea pe auto montate plăcuțe de Franța. Stefan Valentin figurează cu permisul de conducere suspendat. Se fac cercetări în continuare”, au anunțat polițiștii într-un comunicat de presă.

Sursa: Digi 24

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.