A fost declarat MORT de DOUĂ ORI. A înviat și a dat DETALII ULUITOARE despre LUMEA DE APOI

A fost declarat MORT de DOUĂ ORI. A înviat și a dat DETALII ULUITOARE despre LUMEA DE APOI

Nimeni nu știe cu exactitate ce se întâmplă după ce murim. Un bărbat susține că a decedat nu o dată, ci de două ori și că viața după moarte nu este cum ne-o imaginam.

Sasha Eliasson, un tânăr de 24 de ani din Suedia, a suferit un grav accident de motocicletă, după care a fost declarat mort. Era inconștient, nu mai respira și nu mai avea puls, dar într-un final, a fost salvat de medici.

La câteva luni după accident, a fost operat, iar din cauza durerilor foarte puternice din timpul recuperării, a luat o supradoză de calmante și a intrat, din nou, în stop cardio-respirator. Și-a pierdut complet cunoștința, dar a fost resuscitat și a „înviat” după două minute.

Sasha este ateu convins și a declarat că experiența morții nu a însemnat pentru el nici rai nici iad. El spune că totul a fost întunecat și s-a simțit ca în timpul unui somn fără vise. Tânărul susține că în ambele cazuri a trecut prin aceleași stări și când a revenit la viață i s-a părut că a dormit zile întregi, deși trecuseră doar 10 minute.

Sasha a renunțat la motociclete de dragul familiei, dar spune că va profita din plin de viață și că și-a acceptat soarta de muritor.

sasha 2

Sursa: Daily Mail

  1. Dar până la accident s-a crezut nemuritor ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.