A fost în Rai și L-a întâlnit pe Iisus. DECLARAȚIILE CUTREMURĂTOARE ale unui COPIL DE NUMAI 4 ANI

A fost în Rai și L-a întâlnit pe Iisus. DECLARAȚIILE CUTREMURĂTOARE ale unui COPIL DE NUMAI 4 ANI

Colton Burpo este un puștan care susține că L-a întâlnit pe Dumnezeu, iar lucrurile care se întâmplă în viața sa ne fac să-i dăm crezare.

Cu două luni înainte de cea de-a patra lui aniversare, băiatul a suferit o operaţie de îndepărtare a apendicelui, în urma căreia era să îşi piardă viaţa.

În timp ce se afla pe masa de operaţie, apendicele băiatului, pur și simplu, a explodat, punându-i viaţa în pericol. A supraviețuit, însă, iar după câteva luni, părinții au început să observe că li se întâmplă lucruri ciudate.

Greu au înțeles ce se întâmplase, de fapt.

Prima ciudățenie care li s-a întâmplat a fost chiar după externarea micuțului, când cei doi erau disperați că trebuia plătită spitalizarea și nu dispuneau de suma necesară. La scurt timp, însă, cei doi părinți au găsit acasă un teanc de bani: suma necesară pentru spitalizare.

Într-o altă zi, în timp ce părinţii îl certau pe Colton pentru că îşi dădea jucăriile altor copii, cel mic le-a explicat că Iisus i-a cerut să se poarte bine.  Nu au înțeles mare lucru nici atunci, însă, după câteva săptămâni, în timp ce participau la o înmormântare, înainte ca sicriul să fie băgat în groapă, copilul a început să strige: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe Iisus în inimă!”. Toţi cei prezenți la ceremonia de înmormântare au rămas stană de piatră şi l-au întrebat ce se întâmplă.

Colton le-a povestit atunci că, în timp ce se afla pe masa de operaţie, a mers în Rai şi L-a întâlnit pe Iisus, în braţele Căruia a stat şi a ascultat serenadele îngerilor.

Din descrierea băiatului, Fiul Lui Dumnezeu purta barbă şi coroană, avea ochi frumoşi, de culoarea mării, care străluceau. Iisus stătea la Dreapta Tatălui care este prea greu de descris, conform spuselor băiatului, şi lângă Duhul Sfânt care strălucea de un „albastru nemărginit”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.