Fosta Policlinică CFR, motiv de dispută între parlamentari. Ce spune Mihai Fifor despre Sergiu Bîlcea

Fosta Policlinică CFR, motiv de dispută între parlamentari. Ce spune Mihai Fifor despre Sergiu Bîlcea

Deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, a reacționat ca urmarea a unei postări pe Facebook făcute – susține el – de colegul său din Parlament, deputatul liberal Sergiu Bîlcea, pe tema fostei Policlinici CFR.

Deputatul social-democrat a transmis un comunicat de presă pe care-l redăm în cele ce urmează:

„În 31 mai 2018, în calitate de ministru al Apărării Naționale, semnam preluarea fostei Policlinicii CFR din Arad de la Ministerul Transporturilor la MApN. Sincer să fiu, a fost ideea unui medic din Spitalul Județean, un om drag mie. Așa că, după câteva luni de negocieri cu colegul meu, Lucian Șova, ministrul transporturilor, am preluat o ruină pentru a o transforma într-un Centru de diagnostic și tratament al Armatei. Desigur, deschis și tuturor celorlalți arădeni în căutare de soluții medicale de calitate.

Tocmai pentru că am intuit mizerii ca cea de azi a domnului Bîlcea, am căutat ca nimeni din administrația locala arădeană, nici Cionca, nici Bîlcea, nici Bibarț, nici măcar Falcă, să nu aibă nicio șansă să se atingă de noua investiție, așa că am plasat Policlinica sub comanda Spitalului Militar Timișoara.

Ca să clarific acum cu domnul Bîlcea… Aflu astăzi, dintr-o postare a distinsului meu coleg parlamentar, aflat pesemne în lipsă acută de subiecte și de imagine, că este foarte implicat în derularea investiției de la Arad. Că nu e PNL-ist de cinste la Arad care să nu mintă cum respiră, știm deja. Școala lui Falcă, deh, ce să-i faci! Mă întreb, însă, ce ar putea vreodată să aibă de a face Bilcea cu investițiile Armatei la Arad și care ar putea să fie meritul său în toată aceasta întreprindere? Răspunsul e unul singur: absolut nimic. De ce? Pentru simplul motiv că Centrul medical al Armatei de la Arad poartă o singură semnătură. A mea. Mihai Fifor. Așa cum, lesne, se poate observa din materialul atașat. Restul, sunt povești marca înregistrată Falcă… Un singur regret am. Anume acela că armata nu mai e obligatorie. Poate așa ajungea și Bîlcea să înțeleagă, măcar puțin, cum stă treaba cu Armata României”.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.