Fostul deputat Ciprian Luca aruncă BOMBA: Fifor (PSD) va primi un Hyundai de la Pistru (PNL)

Fostul deputat Ciprian Luca aruncă BOMBA: Fifor (PSD) va primi un Hyundai de la Pistru (PNL)

Ciprian Luca lasă să se înţeleagă că între PNL şi PSD este un „blat” în toată regula la Arad, lucru care a mai fost suspectat şi de presa locală ca urmare a comportamentului reprezentanţilor celor două tabere.

Iată ce declară Luca pe Facebook: „Au trecut anii și e momentul să spun că am știut când un actual deputat mă «vindea» altui deputat în camera unui hotel. Știu că acel deputat, care a plătit, a și înregistrat acea tranzacție ca să îl șantajeze pe primul dacă acesta va defecta. Astăzi, același deputat cu reprezentanță, deci cu dare de mână, va da o mașină Hyundai unui senator venit de curând în județul nostru. Am scris să se știe cum funcționează politica în județul nostru. Voi reveni cu mai multe detalii. Vine o zi!”

În traducere, deputatul cu dare de mână nu poate fi altul decât Eusebiu Pistru (PNL, ex-PDL) iar senatorul venit „de curând” în judeţul Arad nu poate fi decât Mihai Fifor (PSD).

Rămâne de văzut dacă cele afirmate de Ciprian Luca vor avea şi corespondent în realitate.

  1. Daca domnul senator Fifor nu-l bagă la puscarie pe Luca, ar trebui s-o facă Pistru.

    Raspunde
  2. Arădeanul vesel 6 ianuarie, 2016, 9:54 am

    Pistrule, prietenul tau tocmai te-a facut șpagar…

    Raspunde
  3. afirmatia lui Luca este tare. dar daca omul isi cumpara pur si simplu masina de la hyundai si totul e speculat?

    Raspunde
  4. Bomba asta e aruncată de Luca pentru ca lumea sa nu mai vorbească de el ca are copii din flori…

    Raspunde
  5. Foarte tare! Il bagati in seama pe Luca, cel mai mare traseist din Arad: PNTCD, ApR, PRM, PD, PSD… Cam rusinos pentru un tanar politician de 30 de ani!

    Raspunde
    • E traseist si la femei si pana la urma sufera doar copiii pe care i-a „plantat” in tot judetul. Dar pacatele astea se iarta ca e bisericos…..
      Cum ai tupeul sa vorbesti de Falca ?

      Raspunde
  6. observ ca Luca este cel mai atacat la comentarii nu numai pe acest site. cine se teme oare atat de tare de el? este o intrebare pe care am inceput sa mi-o pun tot mai des. ceva nu e in regula aici. nici macar Falca nu e atat de atacat. de ce Luca?

    Raspunde
  7. sobolani portocali au inceput sa devina agresivi , este un semn ca le tremura izmenele de frica

    Raspunde
  8. Mi se pare senzationala dezvaluirea, mai ales ca Luca scrie ca un deputat VA DEFECA. Probabil a vrut sa spuna VA DEFECTA, dar gura pacatosului adevar graieste. Primul termen este cu siguranta mult mai potrivit. Pentru cei care nu fac diferenta, vezi Dex online, merita!

    Raspunde
    • In declaratia lui Ciprian Luca de pe Facebook este scris corect „defecta”, din pacate la transcriere a aparut eroarea. S-a corectat intre timp si in textul de pe newsar.

      Raspunde
  9. Deci sa ne-ntelegem. Acest gen de a face politica a scarbit lumea. Jegul asta pe nume Luca, arata ca nu e capabil sa se ridice deasupra barfelor si porcariilor politice. Doreste sa ajunga la primarie ca sa faca ce ? sa inceapa razbunari fata de PDL ca l-au dat afara din partid, fata de PSD pentru ca, deasemenea, a fost inlaturat din cauza ca vroia sa devina un „Falca” al PSD-ului. Doar razbunare vede peste tot. De ce sa transformam orasul in locul de razboi politic al frustratilor ? Nimeni nu vrea sa inteleaga faptul ca lumea s-a saturat de politicieni. Asistam ca prostii cum se acuza politicienii intre ei ca sunt corupti.
    Sunteti toti o apa si-un pamant !!!!!

    Raspunde
    • Si asta e ce se vede, Florina. Noi cetatenii siuntem vanduti si cumparati de politicieni de nici nu-ti inchipui.
      Luca spune ca a fost vandut, dar cand a cumparat el, io placut ?

      Raspunde
    • Trebuie votat cel care este curat, care nu a furat, care nu a bagat mana in banii publici – cineva de care sa nu ne fie rusine ca ne reprezinta!
      Falca este deja penibil – la cat a furat mai vrea! La primul mandat l-a impins Ela – acum se pare ca il impinge amanta A-L. Mai bine sa isi vada de boala lui si sa nu mai tulbure apele cu mult mai multe furturi.
      Nu stiu daca Luca e bun sau nu, nu stiu cine ar fi bun la primarie dar stiu un lucru: FALCA TREBUIE SA PLECE PT CA ARADUL SA INCEAPA SA SE DEZVOLTE !!!
      Marsh, Falca – si ia si slugile cu tine la puscarie !!!

      Raspunde
  10. Este ciudat cum apar naparcile portocalii si incep sa atace la baioneta cand unul dintre coruptii lor este demascat !
    Sper sa apara dezvaluiri punctuale referitoare la nesimtitii care au furat de au stins – in Arad si in tara. Sa apara ce a facut Pistru la M. Transporturilor, cand era secretar de stat al lui Berceanu! Crede ca s-a uitat perioada aia? Va vedea ca se insala.
    Stati aproape – veti vedea ce va urma sa apara. Atunci sa vedem rahateii care il apara pe Pistru si pe Falca ce vor spune si pe unde se vor ascunde …

    Raspunde
  11. Si luca este tot un vierme portocaliu, nu uitati asta!!!

    Raspunde
  12. Daca Falca si Pistru sunt hoti, nu inseamna ca cei care-i ataca sunt mai buni. Asa cum a zis unul mai inainte, toti politicienii sunt niste lepre.
    Ce citim acum, un fost deputat care nu stim cum a ajuns sa candideze in colegiul ala, denunta jocuri murdare care s-au intamplat cand a fost inlaturat dar nu spune nimic de jocurile murdare care s-au intamplat cand a ajuns el candidat.
    Acum e speriat de jocuri murdare dar el insusi face jocuri murdare…..
    A, si sa nu uitam, candideaza la primarie ca „independent”. Independent de bunul simt !!!

    Raspunde
  13. Curve de politicieni! Rahatii dreaq!

    Raspunde
  14. Aradeanul tulburat 6 ianuarie, 2016, 9:38 pm

    Oare nu cumva Luca il ataca pe Pistru tocmai pentru ca Pistru nu a fost de acord ca Luca sa se intoarca in PNL ? Doar a fost o sedinta de partid la PNL unde s-a discutat intoarcerea lui Luca….iar Pistru nu a fost de acord….de aceea Luca il ataca pe Pistru….Rezulta ca Luca ar vrea sa se intoarca in PNL…..hopaaaa

    Raspunde
  15. luca este sustinut de finul cionca sa revina in pnl!

    Raspunde
  16. Încă puțin și toți își vor da seama că Luca e un tip conflictual, nefrecventabil, fitilist, perfid.
    A păcălit o femeie pe care a lăsat-o însărcinată, cele doua mari partide dar nici cele mai mici, nici nu vor sa audă de el. Acum a luat un bețiv lângă el si vor să convingă lunea că e bun de primar.
    Auzi fraiere, noi nu suntem țărăncuțe proaste să ne duci in căpița de fân, noi ne-m lămurit câte parale faci…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.