FOTO/ Are 40 de ani și e SUPER SEXY. Povestea româncei din Gorj care este şofer de TIR în Spania

FOTO/ Are 40 de ani și e SUPER SEXY. Povestea româncei din Gorj care este şofer de TIR în Spania

Are 40 de ani, este din județul Gorj și este o prezență inedită pe șoselele din România, dar nu numai. Crina Micnescu lucrează acum ca şofer profesionist în Spania. Femeia, care a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl ei, cu care obișnuia să meargă în curse, îmblânzeşte cu succes un mastodont cu o greutate de peste 40 de tone.

Crina Micnescu 4

De mică visa să stăpânească volanul şi în urmă cu zece ani şi-a îndeplinit visul de a conduce TIR-uri.

„Mă consider mult mai în siguranţă în TIR decât într-o maşină mică. În urmă cu zece ani am devenit şofer profesionist şi am obţinut atestatele necesare pentru orice fel de transport, chiar şi agabaritice şi pentru produse periculoase sau explozive, mai puţin de transport persoane. Este o responsabilitate şi nu mi-a plăcut, pentru că îmi este incomod. Atunci, toată lumea a fost uimită că vreau să devin şofer profesionist, mai ales că am luat permisul de la prima încercare, atât oraşul, cât şi sala. Doar o singură femeie din Gorj mai profesa ca şofer de TIR”, povestește șoferița.

Crina Micnescu 2

În România, Crina a condus un tir de culoare roşie și povestește amuzată cum poliţiştii o opreau de fiecare dată pentru că nu le venea să creadă că o femeie este în stare să stăpânească un mastodont.

Criza a alungat-o din ţară în urmă cu cinci ani, după ce firma la care lucra a început să aibă probleme financiare. A fost momentul cel mai dificil pentru Crina, care a trebuit să renunțe la mașina pe care și-o achiziționase, pentru că nu a mai avut bani să plătească ratele.

crina micnescu 1

Crina conduce acum un camion Daf şi transportă în Italia peşte şi produse marine. „Sunt remorci frigorifice. Transport marfă cu temperatură controlată. E vorba de peşte proaspăt: peşte spadă, rechini, calamari, fructe de mare. Din Spania duc marfa în Italia şi de acolo încarc sardine şi scoici, pentru că nu se găsesc în Spania. Merg foarte mult în zona Milano. O cursă pe care o fac are o distanţă de 1.600 de kilometri. Am făcut şi curse mai lungi atunci când am fost în Germania, chiar şi de 3.000 de kilometri. Colegii din Spania sunt foarte amabili. Au o altă mentalitate“, povestește femeia, care deși, acum are un salariu motivant, îşi doreşte foarte mult să se întoarcă în ţară.

„Aproape tot timpul îl petrec în cabină. Sunt multe sacrificii pentru o femeie care vrea să profeseze ca şofer profesionist”, spune gorjeanca.Nu prea ai timp de coafor sau lucruri de genul acesta”, mai spune ea.

crina micnescu

Sursa: adevarul.ro/Foto: Facebook/Crina Micnescu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.