FOTO/ Au găsit UN IAHT ABANDONAT, plutind în derivă. Ce au descoperit în cabină

FOTO/ Au găsit UN IAHT ABANDONAT, plutind în derivă. Ce au descoperit în cabină

Doi pescari au observat un iaht abandonat care plutea în derivă. Speriați că cineva s-ar putea afla înăuntru, s-au dus să cerceteze cabina. Când au intrat în ea, s-au șocat.

Nava a fost găsită plutind în apropierea coastei Filipinelor, iar pescarii au descoperit în cabină cadavrul mumificat al unui bărbat.

Acesta se afla lângă un radio-transmițător, semn că a vrut să ceara ajutor înainte să moară. Pe iaht au mai fost găsite conserve cu mâncare, haine, precum și zeci de poze cu familia marinarului decedat, din care au putut să-i afle identitatea.

Este vorba despre Manfred Fritz Bajorat, un explorator german. El și-a petrecut 20 de ani pe această ambarcațiune, iar din 2009 nimeni nu mai știa nimic de el.

Manfred-Fritz-Bajo_2715247a

Manfred a navigat împreună cu soția sa, Claudia, în 2008, dar apoi cei doi s-au despărțit, iar femeia a decedat de cancer in 2010.

Lângă cadavrul bărbatului au fost găsite mai multe fotografii cu Claudia, precum și un mesaj tulburător: „Treizeci de ani am mers împreună pe același drum. Puterea demonilor a fost mai puternică decât dorința de a trăi. Ai plecat. Să te odihnești în pace. Al tău, Manfred”.

Poliția investighează acest caz bizar, iar din primele analize a rezultat faptul că bărbatul nu a fost ucis, iar corpul său a fost conservat datorită vântului uscat, al temperaturilor ridicate și aerului sărat. Nu se știe cauza exactă a decesului, dar se presupune că a fost vorba de un infarct.

Manfred-Fritz-Bajo_2715250a

 

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.