FOTO/ Cine erau JURNALIȘTII UCIȘI în direct în statul american Virginia. Ce s-a întâmplat cu ATACATORUL!

FOTO/ Cine erau JURNALIȘTII UCIȘI  în direct în statul american Virginia. Ce s-a întâmplat cu ATACATORUL!

Cei doi jurnalişti americani ucişi, miercuri, la Smith Mountain Lake, în timp ce transmiteau în direct pentru televiziunea locală WDBJ7 din Virginia, formau o echipă de aproape un an. Erau plini de viață și foarte apreciați de colegii lor.

alison-parker-adam-ward1

Alison Parker avea 24 de ani și din 2014 lucra ca reporter la emisiunea de dimineaţă a postului de televiziune.

S-a născut în Martinsville (statul Virginia) şi a urmat cursurile Universității James Madison, unde a scris la ziarul facultății. Ulterior, a făcut un stagiu de practică la WDBJ-TV, în urma căruia a decis că vrea să facă jurnalism de televiziune.

În timpul liber, Alison participa la evenimentele comunităţii şi îi plăcea să se joace cu câinele părinţilor săi. Trăia de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste alături de colegul ei Chris Hurst, care a scris pe Twitter că cele nouă luni petrecute împreună au fost cele mai bune din viaţa sa şi că doreau să se căsătorească.

Alison-Parker-1-490x396

Adam Ward avea 27 de ani, a studiat la Virginia Tech şi lucra la WDBJ din 2011, unde avansase. Era cameraman de teren.

Ward era logodit cu Melissa Ott, care lucra ca producătoare a televiziunii WDBJ. Cei doi îşi găsiseră slujbe la o altă televiziune şi miercuri era ultima zi de muncă a Melissei la acest post.

Adam Ward and ott

Nici bărbatul care i-a împuşcat mortal pe cei doi jurnalişti nu era străin postului de televiziune. Înainte de a recurge la acest gest, Vester Lee Flanagan (Bryce Williams cum se intitula pe rețelele de socializare) de 41 de ani, își exprimase frustrarea într-un lung manifest trimis prin fax canalului ABC News ca bărbat de culoare şi homosexual.

bryce williams

ABC News a explicat că a primit faxul după „aproape două ore” de la atacul armat.

Bărbatul fusese coleg timp de aproape un an cu cei doi jurnaliști uciși.

Atacatorul o acuza pe Alison de rasism. Acesta a postat înregistrarea atacului pe Internet, apoi s-a împuşcat în cap, cu arma crimei,  în timp ce era urmărit de poliţiști. A murit la câteva ore după ce i-a ucis pe cei doi jurnalişti.

https://www.youtube.com/watch?v=qUTRfG50j9Q&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DqUTRfG50j9Q&has_verified=1

Reporterul Alison Parker și cameramanul Adam Ward transmiteau în direct pentru televiziunea WDBJ7, cand au fost împușcați mortal de fostul lor coleg.

Femeia intervievată a fost și ea împuscată în spate, dar a supraviețuit atacului.

Foto: telegraph.co.uk

  1. Un idiot…daca era un alb care impusca 2 negri toata America era in haos. Asa ca un negru e rasist nu e nici o problema. Uite asa se duce dracului si America in cativa ani…Ati vazut ce au facut negri cand unul de al lor a fost impuscat, acum albii ce sa mai faca? e absolut penibil…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.