FOTO/ Cum s-a petrecut TRAGEDIA de pe AUTOSTRADA din Ungaria: Detalii de ULTIMĂ ORĂ

FOTO/ Cum s-a petrecut TRAGEDIA de pe AUTOSTRADA din Ungaria: Detalii de ULTIMĂ ORĂ

În tragedia de ieri, de pe o autostradada din Ungaria, a fost implicat şi un autocar românesc, iar proprietarul a explicat, pentru Profit.ro, care au fost cauzele care au dus la producerea carambolului, care s-a soldat cu un român mort şi alţi şase răniţi.

Autocarul românesc aparține unei firme de transport și a fost închiriat de compania Eurolines. Proprietarul grupului, Dragoș Anastasiu, a relatat cum s-a întâmplat accidentul.

„Este vorba despre o firmă din Sibiu, unul dintre mulții transportatori cu care colaborăm. Știm că la doi kilometri de vamă, pe banda de siguranță, erau tiruri care așteptau să intre în vamă, pe autostradă, și autocarul mergea pe banda a doua. Vizibilitatea era 100 de metri, ceață, și pe banda a doua, la un moment dat, două microbuze, probabil accidentate anterior între ele, stăteau. Nu exista niciun pic de avertizare. Și autocarul nu a mai avut cum să le evite, a tras în dreapta, a nimerit și microbuzele și s-a oprit într-unul dintre tirurile care stăteau pe banda de siguranță. Nimeni din autocar nu are nimic, au plecat de mult de acolo. Cei 17 pasageri din autocar, pasageri ai Eurolines, n-au pățit nimic. Firma se cheamă Danvi, dar parcă sunt din București sau Sibiu. El a circulat pe linia Hamburg-București închiriat de Eurolines. Ultima oară când l-am nimerit noi pe GPS, autocarul avea 90 km la oră, dar GPS-ul măsoară din 5 în 5 minute, deci nu știm exact cât avea”, a spus Anastasiu.

a1

Citeşte continuarea pe Profit.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.