Mai multe articole din rubrica "" ↑

FOTO/ „Dincolo de cuvinte”- vernisajul de fotografie al Silvanei Retter

FOTO/ „Dincolo de cuvinte”- vernisajul de fotografie al Silvanei Retter

Sala Clio a găzduit joi, 8 octombrie 2015, vernisajul de fotografie al Silvanei Retter, artist fotograf arădean, cu domiciliul în Germania, membră Foto Club Pro Arad. „Dincolo de cuvinte”, așa cum este intitulată expoziția Silvanei, cuprinde 50 de fotografii, câteva dintre ele fiind premiate internațional.

A fost un debut în ceea ce privește expoziția personală, artista fiind prezentă cu câteva fotografii la mai multe expoziții de grup în țări ca România, Germania, Austria, SUA, India, Elveția, Taiwan, Spania, Franța, Serbia, Rusia, Argentina etc. Cuvântul de deschidere l-a avut președintele Foto Club Pro Arad, Nelu Scripciuc, alături de el aflandu-se conf. dr. Stelian Acea de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara și Bujor Buda, Președinte onorific al Pro Urbe.

Copleșită de emoții, în fața unei asistențe foarte numeroase, Sala Clio fiind efectiv neîncăpătoare, Silvana a vorbit puțin, tocmai pentru ca publicul sa înțeleagă ce se află „Dincolo de cuvintele” ei. „Vă mulțumesc că îmi sunteți alături, în seara aceasta atât de specială pentru mine”, a spus artista. „Îți mulțumim că ai ales Aradul, un oraș care pentru tine înseamnă întotdeauna acasă, pentru prima ta expoziție personală”, a spus Nelu Scripciuc în debutul vernisajului.

Expoziția cuprinde trei mari teme: portrete, nud și landscape. Expoziţia „Dincolo de Cuvinte” – Silvana Retter poate fi vizitată în perioada 8-15 octombrie 2015. Evenimentul este susținut de Foto Club Pro Arad și Complexul Muzeal Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.