FOTO/ Fata asta e DEOSEBITĂ! Toata lumea e ULUITĂ când îi vede pieptul

FOTO/ Fata asta e DEOSEBITĂ! Toata lumea e ULUITĂ când îi vede pieptul

O fetiţă drăguţă, în vârstă de şase ani, pare la prima vedere un copil normal, dar ea ascunde ceva uluitor. Cazul ei este atât de neobişnuit încât a devenit celebru în toată lumea.

Virsaviya Borun-Goncharova, născută în Rusia, suferă de sindromul Cantrell. Aceasta este o boală genetică din cauza căreia inima ei s-a dezvoltat în afara corpului, deasupra cutiei toracice.

Organul este acoperit doar de un strat subţire de piele şi se  poate vedea cum bate.De asemenea, îi lipsesc părţi din diafragmă, unele oase ale pieptului şi muşchi abdominali.

Fetiţa împreună cu mama ei s-au mutat în Statele Unite după ce mai mulţi medici au refuzat să o opereze din cauza posibilelor complicaţii.

Din păcate, s-a întâmplat acelaşi lucru şi în SUA, doctorii din Boston susţinând că operaţia e prea periculoasă deoarece tensiunea arterială este prea ridicată. Aceştia i-au prescris un tratament pe care copila va trebui să-l urmeze doi ani, iar apoi va fi din nou consultată pentru a se vedea dacă procedura chirurgicală se poate face fără riscuri.

 

dari
Sursa: Huffington Post

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.