FOTO/ A fost votată „Cea mai urâtă fată din școală”. Reacția ei i-a ULUIT pe toți!

FOTO/ A fost votată „Cea mai urâtă fată din școală”. Reacția ei i-a ULUIT pe toți!

O adolescentă a aflat de la o prietenă că niște colegi au făcut un top al celor mai urâte fete din școală, iar ea a fost cea mai votată, ajungând pe primul loc. Această veste nu a afectat-o atât de tare încât să o deprime, iar reacția ei a fost cu totul neașteptată.

Lynelle Cantwell, care învață la un liceu din Canada, a primit titlul de „cea mai urâtă fată din școală”, după ce a fost votată, anonim, de peste 100 de colegi, în cadrul unui sondaj de pe ask.FM.

Lynelle a avut o replică pentru cei care au făcut sondajul, iar mesajul ei a ajuns să fie publicat chiar și în ziare.

Fata și-a exprimat pe pagina ei de Facebook părerea sinceră despre ce s-a întâmplat: „Pentru cel care a făcut sondajul pe ask.FM. Îmi pare rău că viața ta este atât de tristă încât simți nevoia să te iei de alte persoane. Pentru cei care m-au votat. Îmi pare rău și pentru voi, îmi pare rău că nu ați ajuns să mă cunoașteți cum sunt ca persoană. Știu că nu sunt cea mai frumoasă, știu că am gușă și că port haine XL. Știu că nu am un zâmbet perfect sau o față perfectă, dar îmi pare rău pentru voi nu pentru mine. Îmi pare rău că vă distrați facându-i pe alții să se simtă oribil.”

În încheiere, adolescenta a vorbit despre calitățile ei și despre faptul că ei nu vor avea niciodată ocazia să vadă ce om bun la suflet este, din cauză că sunt prea preocupați să judece după aparențe: „Poate că nu am un aspect fizic plăcut, dar sunt amuzantă, bună, amabilă, realistă, nu judec, sunt mereu dispusă să dau o mână de ajutor și o prietenă foarte bună cu care poți vorbi despre orice. Acest lucru e valabil pentru toate fetele care au ajuns în acel top. Doar pentru că nu arătăm perfect nu înseamnă că suntem urâte. Dacă asta credeți voi că înseamnă urât, atunci îmi pare rău pentru voi.”

Mesajul ei a ajuns viral și a primit complimente și încurajări de la mii de persoane.

lynelle

lynelle 2

Sursa: Daily Mail

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.