FOTO/ INCREDIBIL! Cum arată de fapt FATA din poză. E de NERECUNOSCUT!

FOTO/ INCREDIBIL! Cum arată de fapt FATA din poză. E de NERECUNOSCUT!

Se știe că marea majoritate a internauților, în special femeile, postează pe rețelele de socializare doar poze, mai ales portrete, care îi avantajează.

Foarte multe tinere apelează la programe de editare, aplică multe tipuri de filtre, umbre, toate pentru ca rezultatul final să fie perfect.

Această obsesie pentru perfecțiune nu este deloc benefică pentru stima de sine sau pentru sănătatea psihică în general. Este suficient să aruncăm o privire pe Instagram pentru a fi invadați de poze cu trupuri și chipuri aparent perfecte.

O tânără hairstylist din Kansas, Ursula Goff, a vrut să le arate celor care o urmăresc pe internet că în realitate ea, la fel ca multe alte fete, nu arată deloc ca în pozele retușate pe care le postează.

Ea a decis să publice două poze „înainte și după” machiaj, coafat timp de două ore, ajustarea luminozității și umbrelor. Diferența este uluitoare!

Ursula a vrut să demonstreze că în spatele aparențelor se ascund persoane normale, cu defecte și imperfecțiuni și că tinerele și adolescentele nu trebuie să se lase manipulate sau influențate de această imagine falsă a perfecțiunii.

Ursula

Sursa: metro.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.