FOTO/ Nu-ți vei crede ochilor cât de FLEXIBILĂ este această femeie: ÎNCAPE ÎNTR-O VALIZĂ!

FOTO/ Nu-ți vei crede ochilor cât de FLEXIBILĂ este această femeie: ÎNCAPE ÎNTR-O VALIZĂ!

Leilani Franco are 29 de ani, a concurat la „Britain’s Got Talent”, iar acum își exersează numerele de gimnastică pe străzile din Londra, sub privirile curioase ale trecătorilor, care sunt o provocare pentru ea.

„Oamenii sunt întotdeauna uimiți, șocați și dezgustați atunci când văd ce fac. Este amuzant să le văd reacțiile, în special când fac lucruri aleatorii în public, cum ar fi îndoitul”,
povestește tânăra.

Tânăra, care susține că mănâncă alimente bogate în grăsimi, bea și fumează în timp ce își menține flexibilitatea, se poate plia până în punctul în care încape într-o valiză de călătorie.

femeie in valiza

 

Mică fiind, Leilana era dusă de părinți adesea la circ, dar când a mai crescut, a realizat că talentul ei este asemănător profesioniștilor din spectacole. De la vârsta de 18 ani face contorsionism. Te poți întâlni cu ea pe străzile din Londra sau pe scenă, ea putând fi văzută de mai multe ori pe săptămână în Berlin, unde este primită în aplauzele publicului.

 

Leilani Franco

Spre deosebire de ceilalți contorsioniști care se antrenează ore întregi pentru a-și perfecționa numerele, Leila mănâncă și bea orice îi face plăcere și nici nu se antrenează. Ea susține că talentul ei este înnăscut: „Nu a trebuit să mă antrenez niciodată pentru a deveni flexibilă, așa am fost dintotdeauna”.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.