FOTO/ Se întâmplă la Arad: DEA a blocat-o pe RUX, cu CHILOŢEII LA VEDERE!

FOTO/ Se întâmplă la Arad: DEA a blocat-o pe RUX, cu CHILOŢEII LA VEDERE!

Furioasă că maşina (cea roşie) i-a fost blocată într-o parcare, RUX s-a răzbunat pozând „bizonul” din cauza căruia nu a mai putut porni din loc, cu intenţia de a posta imaginea pe Facebook, desigur, alături de mustrările de rigoare.

Mai mare mirarea însă pe RUX când a văzut în maşina „bizonului” o pereche de chiloţei de damă, puşi la mare cinste, în văzul tuturor, pe post de odorizant!

Aşa că a făcut un colaj şi l-a postat pe Facebook, să vadă şi mai multă lume cum CHILOŢEII au fost transformaţi în odorizant.

Bănuim că nu erau noi, ci reprezentau un „trofeu”, din moment ce DEA se mândrea atât de tare cu ei!

Foto: Facebook

colaj odorizant chiloti

  1. autoturismul este proprietate privata.Postarea in public a unei proprietati private ,chiar daca este pe domeniul public,fara acordul proprietarului si care aduce atingere in privinta integritatii morale a proprietarului este ilegala.In consecinta veti avea un proces.

    Raspunde
    • ar fi fost adevarat daca autoturismul era pe o proprietate privata…dar daca se afla pe domeniul public..nu se aplica..

      Raspunde
      • corect. am pierdut un proces cu o cauza asemanatoare din acelasi motiv: tot o masina si tot parcata pe domeniul public. clientul nu a vrut sa inteleaga ca nu puteam castiga. asa ca a pierdut timp si bani aiurea. in acest caz e si mai greu avand in vedere ce are acel domn in parbriz 🙂

        Raspunde
    • nu se aplica daca nu e pe proprietate privata,…hahahhaa,..Chilotzeii sunt elementul haios,..insa sa nu uitam motivul adevarat al postarii,..scoala de soferi absolvita la „fara frecventa”,.sau pur si simplu NESIMTIRE CRASA

      Raspunde
  2. integritate morala cu chilotii in geam?? hai ca-i buna!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.