FOTO/ Și-a fotografiat nepoții în vacanță, iar când s-a uitat mai atent a rămas ÎNMĂRMURIT

FOTO/ Și-a fotografiat nepoții în vacanță, iar când s-a uitat mai atent a rămas ÎNMĂRMURIT

Un bărbat de 37 de ani aflat în vacanță cu cei doi nepoți le-a făcut acestora o fotografie în Roundhay Park din Leeds, pentru a imortaliza frumusețea locurilor vizitate. Când a ajuns acasă, însă, și s-a uitat pe poze a rămas uluit de ceea ce a văzut.

copii

Când a fost făcută fotografia de mai sus, aceasta părea să fie o fotografie normală cu doi copii. Nurul Islam și-a fotografiat nepoții, pe Mayrian Islam (11 ani) și Ryhan Kaliq (9 ani) așezați în fața scărilor unui castel.

La o privire mai atentă, se pare că o fantomă a decis să se alăture în fundalul imaginii.

copii fantom

Bărbatul a declarat că familia sa a fost șocată când a văzut fotografia, în care se vede cum o fantomă, îmbrăcată în mantie albă urcă treptele castelului cu o mână întinsă.

fantoma

„Castelul nu este prea vechi, dar cine stie cine a locuit acolo înainte? Pentru că oamenii stăteau pe trepte, am așteptat să plece pentru a face fotografia. Am așteptat un moment în care să nu mai fie nimeni acolo, pentru că micuții au vrut să se țină de mână. De aceea suntem siguri nu a existat nimeni acolo”, a povestit bărbatul.

Construcția a fost ridicată în anul 1812 de constructorul local George Nettleton pentru a da aspectul unei porți medievale.

Zona – care a fost un teren de vânătoare în secolul al 13-lea – acoperă acum mai mult de 700 de acri de teren și constituie unul dintre cele mai mari parcuri urbane din Europa.

„Nu mă pot uita nici la filmele de groază, cu atât mai puţin la această imagine care este de-a dreptul înfricoşătoare. Sora mea a văzut fotografia prima dată şi a rămas fără cuvinte”, a spus bărbatul.

Foto: dailymail.co.uk

  1. Ce caută acestă ştire la rubrica Discovery, se presupune că la acestă secţie sunt ştiri interesante de cultură generală, nu prostii cu fantome şi oameni proşti care nu sunt atenţi la pozele pe care le fac.
    Culmea prostiei că omul de mai sus nu s-a uitat la poză după ce a făcut-o, care om nu se uită în apart să vadă poza pe care a făcut-o.
    Cum am spus o ştire prostească şi se vede clar că fantoma este de fapt o persoană.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.