FOTO/ Un hoț a furat o mașină, dar a returnat-o URGENT după ce a văzut ASTA în torpedou

FOTO/ Un hoț a furat o mașină, dar a returnat-o URGENT după ce a văzut ASTA în torpedou

Un bărbat a furat o Honda veche din fața casei proprietarului. În timp ce se îndepărta de la locul infracțiunii a găsit ceva în torpedou care l-a uimit.

Hoțul a găsit o scrisoare pe care proprietarul autoturismului a scris-o în caz că îi va fi furată mașina.

„Dacă citești asta probabil că mi-ai furat mașina. Eu sunt o persoană de treaba și ți-aș fi împrumutat-o, dar evident, nu mai e cazul” își începe el cu umor scrisoarea.

Bărbatul a povestit cum este obișnuit să i se fure mașina deoarece este foarte veche și nu se poate încuia și că s-a săturat să o recupereze din locuri părăsite sau de la poliție.

Din acest motiv, a decis să îi explice hoțului, oricine ar fi el, că ar fi bucuros dacă și-ar permite un autoturism mai bun care să nu fie furat tot timpul, dar din păcate e lefter.

El și-a încheiat scrisoarea rugându-l pe cel care l-a păgubit să lase mașina în fața unei case și să pună în parbriz un bilet cu adresa și numărul lui de telefon, ca să nu mai trebuiască să plătească taxe de recuperare la poliție sau să-și găsească Honda într-un șanț. El i-a promis că nu va păți nimic și că nu va depune plângere la poliție.

Hoțul a fost surprins de umorul proprietarului și i-a returnat mașina.

MAIN-car-note

Sursa: headlines-news.com

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.