Francisc Kempf: „Cionca și Bîlcea sunt primii când vine vorba despre meritele altora, când e vorba însă despre Arad se evaporă”

Francisc Kempf: „Cionca și Bîlcea sunt primii când vine vorba despre meritele altora, când e vorba însă despre Arad se evaporă”

Consilierul local și președintele PSD Vladimirescu Francisc Kempf îi acuză pe deputatul liberal Sergiu Bîlcea și pe Iustin Cionca, președintele Consiului Județean Arad, că și-ar aroga meritele altora.

„Știam că ciorile sunt în parohia primarului Bibarț. Mai nou, cu mult tupeu, Bîlcea și Cionca, apar din senin ca niște corbi exact unde nu le fierbe oala. Așa au încercat să se lipească și de amenajarea sensului giratoriu din Vladimirescu. Ce treabă au acești doi indivizi cu o investiție privată? Nu vorbim de utilitatea ei, care este evidentă ci de tentativa mizerabilă de capitalizare politică a unor politicieni care au tăiat și continuă să taie frunze la câini în mandatele lor. Da, sensul giratoriu era singura soluție de evitare a unor grave accidente rutiere. Am spus-o și am susținut-o și în ședința publică de la Prefectură și în Consiliul Local. Problema nu este nicidecum nouă și am adus argumentele necesare și în presă. Așadar cei doi băgăreți liberali nu au chiar nicio treabă și cu atât mai puțin vreun merit în povestea cu sensul giratoriu. Oamenii din Vladimirescu au însă alte întrebări pentru Cionca și Bîlcea și evident pentru lăudărosul Falcă. De ce nu dau drumul la pasajul din Micălaca ? Dacă tot sunt atât de voluntari, de ce nu fac un pasaj peste calea ferată de la Vladimirescu ? Când e vorba despre meritele altora sunt primii, când vine însă vorba despre Arad se ascund în cămară”, afrimă președintele PSD Vladimirescu, consilierul local Francisc Kempf (foto).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.