Francisc Kempf (PSD): „Consilierii PSD cer Primăriei Vladimirescu să cheltuie banii în folosul cetățenilor“

Francisc Kempf (PSD): „Consilierii PSD cer Primăriei Vladimirescu să cheltuie banii în folosul cetățenilor“

Cetățenii din Vladimirescu sunt tot mai nemulțumiți de modul în care actuala conducere a comunei cheltuie banii publici, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad. În ciuda bugetului generos pe care administrația îl are la dispoziție, în continuare în satele din comună găsim străzi de pământ, fără canalizare, gaz metan sau iluminat public modern, spun social-democrații.

 „Vladimirescu este cea mai bogată comună din județ, rivalizând la capitolul buget cu mai toate orașele arădene. An de an administrația locală cheltuie milioane de euro, dar mulți cetățeni nu beneficiază de astfel de investiții, în comună existând în continuare străzi pline de noroi, fără gaz metan, fără canalizare. Considerăm că la un buget atât de mare, dacă în fiecare an se alocau fonduri pentru asfaltarea străzilor, canalizare sau gaz, astăzi am fi avut astfel de utilități în toate cartierele, nu doar acolo unde există interes din partea primarului, cum e de pildă un drum asfaltat de Primărie care duce în câmp. Consilierii PSD solicită public primarului Ioan Crișan să gestioneze corect banii din bugetul local și să rezolve de urgență o serie de solicitări ale cetățenilor, cu privire la unele investiții din comuna Vladimirescu. De altfel, am și depus la Primăria Vladimirescu, în numele cetățenilor, două solicitări scrise, care se referă la introducerea rețelei de gaz pe strada Mihai Eminescu, existând zeci de cereri în acest sens, dar și referitor la reabilitarea zonei blocurilor din Ferentari, pe partea dreaptă a străzii Gării, mai precis reabilitarea trotuarelor, străzilor și sistemului de iluminat public. Sunt și alte zone care ar trebui să beneficieze de atenția primarului Crișan, atât în Vladimirescu, cât și în Horia, Cicir și Mândruloc, probleme care sperăm să fie rezolvate de administrația locală prin bugetul pe 2018. Bani avem pentru toate aceste investiții, e nevoie doar de voință din partea primarului Ioan Crișan“, declară consilierul PSD Vladimirescu Francisc Kempf.

Loading...
  1. Da de unde dreak la-ti gasit pe zgubiliticu asta , la carat de saci in port ar fi bun , nu in politica , ca nu are nici stofa si nici fata de asa ceva !

    Raspunde
  2. o artabala a psd-ului aradean.un neica nimeni ,mare politichie in capul lui gol .minte asa cum respira.

    Raspunde
  3. neamtule azi esti president la psd vladimirescu ,miine vine titiriga .o sa patesti cum a patit galis la alde arad.CAPRARIU al tau nu te mai lasa sa candidezi la primarie peste trei ani.TITIRIGAVA CANDITA INLOCUL TAU.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.