Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): Avem nevoie de utilaje edilitare noi, achiziţionate pe bani europeni

Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): Avem nevoie de utilaje edilitare noi, achiziţionate pe bani europeni

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, critică lipsa de viziune a administraţiei locale PNL care preferă să recondiţioneze la infinit utilaje vechi, uzate, destinate unor lucrări de întreţinere şi deszăpezire, în loc să achiziţioneze agregate noi cu bani de la Uniunea Europeană.

Până la urmă, spune acesta, începe să creadă că este o strategie a primarului Crişan, specialist în astfel de „învârteli”.

„Logica sa trece prin interes, evident nu cel a cetăţeanului. Prin menţinerea şi recondiţionarea, chiar forţată, a utilajelor uzate, destinate unor lucrări edilitare, Crişan alimentează constant buzunarele unor firme de profil din zona PNL. În acest timp, o serie de primării din judeţ depun proiecte prin GAL-uri pentru achiziţionarea pe bani europeni a unor tractoare, gredere, buldoexcavatoare sau utilaje multifuncţionale. Pâncota, Şiria, Felnac sau Pecica sunt doar câteva exemple şi după cum se vede nu am ţinut cont de culoarea politică a administraţiei în exemplificare. Doar la Vladimirescu totul este împietrit în vechile cutume iar primarul îşi face jocurile nestingherit. După cum se vede şi la acest capitol, Ioan Crişan este depăşit iar «baroniada» asta anacronică pe care o cultivă este potrivnică nevoilor şi intereselor comunităţii locale”, spune consilierul social-democrat Francisc Kempf, preşedintele PSD Vladimirescu.

 

Loading...
  1. neamtule are primaria autocar nou si mjcrobuz si tot minti cu nerusinare . esti tare ipocrit .

    Raspunde
  2. Ai votat multe proecte cu finantare europeana ,dar tot minti cu nerusinare.Asa caracter ai ,sa minti pe toata lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.