Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): „Sub administraţia Crişan un metru pătrat de trotuar a ajuns să coste 140 de lei. Scump, foarte scump!”

Francisc Kempf (PSD Vladimirescu): „Sub administraţia Crişan un metru pătrat de trotuar a ajuns să coste 140 de lei. Scump, foarte scump!”

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, atrage din nou atenţia asupra, spune el, calităţii tehnice necorespunzătoare la care se realizează trotuarele în localitate de către administraţia liberală.

Mai mult decât atât, acesta susține că lucrările sunt executate şi la preţuri exorbitante care nu au nici un numitor comun cu tarifele uzuale de pe piaţă.

„Vladimirescu este şi în acest domeniu un caz atipic, în condiţiile în care sub administraţia Crişan un metru pătrat de trotuar a ajuns să coste 140 Ron. Scump, foarte scump ! Alte primării realizează lucrări similare la preţuri cuprinse între 60 şi 80 Ron. Prezumtivul argument al calităţii nu ţine pentru că primarul comunei, în goana sa după afaceri personale profitabile, girează doar soluţii tehnice precare ce presupun absenţa pietrei concasate sub pavele şi a foliei de hidroizolaţie. Nu e greu de suspectat de ce a ales soluţia primitivă cu nisip, când patronii de balastiere din zona PNL o duc atât de bine când sunt liberalii la putere. Rezultatul se vede cu ochiul liber, după nici un an a început să se desfacă pavajul, în mod inestetic, ba mai mult trotuarele au devenit şi un pericol public pentru părinţii cu cărucioare, ca să nu mai vorbim despre biciclişti. Crişan nu vrea să audă nici de termene şi condiţii de garanţie ale lucrărilor, cum ar fi normal, ca nu cumva constructorul să fie tras la răspundere şi să iasă la iveală cine ştie ce învârteli. Noi suntem bineînţeles de acord cu investiţiile şi chiar am putea trece peste costurile ridicate ale manoperelor, cu condiţia ca cetăţenii comunei Vladimirescu să aibă trotuare la standarde înalte de calitate”, spune Francisc Kempf, consilier local al PSD.

Loading...
  1. NEAMTULE pista de biciclete este de ani buni facuta de la CICIR la REAL dar tu nu circuli cu bicicleta ,doar minti si dezinformezi cetatenii comunei VLADIMIRESCU .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.