Francisc Kempf (PSD): „Vom face în continuare opoziţie constructivă la Vladimirescu”

Francisc Kempf (PSD): „Vom face în continuare opoziţie constructivă la Vladimirescu”

Preşedintele PSD Vladimirescu, Francisc Kempf, afirmă că partidul intenționează să facă şi pe viitor opoziţie constructivă în localitate prin echipa social-democrată de consilieri locali.

„Suntem interesaţi de promovarea proiectelor de modernizare, cele care vin să completeze din punct de vedere funcţional gradul de comfort al cetăţenilor din comună şi satele aparţinătoare. Scopul nostru este gestiunea eficientă a banului public, prioritizare investiţională şi evident reducerea decalajelor între mediul rural şi cel urban. Primarul liberal Crişan trebuie să înţeleagă că are cea mai puternică opoziţie din ultimii 16 ani si că lucrurile în Consiliu Local nu mai decurg atât de simplu ca şi până acum. O ştim cu toţii că domnia sa şi echipa care îl secondează s-au specializat în sifonarea fondurilor publice, în aruncarea banilor peste gard şi că au o oarecare rutină în astfel de proceduri. Dupa cum se vede, edilul liberal nu a avut încotro şi sub presiunea echipei social-democrate a fost obligat să pună lucrurile în mişcare la Horia”, spune Francisc Kempf.

„Am promis cetăţenilor în campanie o serie de obiective în mod sincer şi realist şi nu ne lăsăm până nu le vedem realizate. Vorbim aici despre reabilitarea trotuarelor în condiţii decente şi normal extinderea acestora, pentru că bani la buget există şi ei trebuie folosiţi cu înţelepciune şi eficienţă. Pentru informare, comuna Vladimirescu are cel mai mare buget din judeţ după municipiul Arad. Doar că nu vom fi niciodată de acord cu lucrări de mântuială, executate foarte scump cum a fost cazul renovării şcolii din Horia. Această şcoală trebuie renovată în integralitate şi la un anumit standard de calitate, nu la bătaie de joc cum s-a făcut până acum cu «bunăvoinţa» şi încuviinţarea primarului Crişan. Ştim ce vor concetăţenii noştri pentru că avem întâlniri periodice cu ei şi ne consultăm, la fel cum cunoaştem gradul lor accentuat de nemulţumire faţă de risipa fondurilor publice manevrate de liberali. Suntem acolo pentru a reprezenta interesele locuitorilor din Vladimirescu şi satele aparţinătoare şi luptăm în continuare cu toate armele legale şi procedurale pentru ca proiectele noastre să prindă contur”, declară consilierul PSD Francisc Kempf.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.