FRIG și CALD într-un spital arădean. Ce spun reprezentanții unității medicale

FRIG și CALD într-un spital arădean. Ce spun reprezentanții unității medicale

Octavian Potolia, vicepreședinte al ALDE Arad, a declarat pentru NewsAr.ro că Spitalul de Recuperare Neuromotorie „Dr. Corneliu Bârsan” din Dezna are probleme cu căldura, lucru constatat de el personal, dar și de un pacient care i s-a plâns de asta.

„Am fost să duc un pacient acolo și am observat că sunt probleme cu căldura. Angajații stăteau cu jachetele pe ei iar pacientul pe care l-am lăsat acolo s-a plâns că sunt 15 grade în salon. Sper să fi fost doar o situație de moment iar pe viitor pacienții să beneficieze de toate condițiile. Vorbim despre oameni cu probleme, vârstnici, copii, cărora trebuie să li se asigure cele mai bune condiții. Am înțeles că ar fi ceva probleme cu persoana de la centrală, care este angajată part-time”, a declarat Octavian Potolia, care a adăugat: „Nu doresc să acuz pe nimeni, doar să atrag un semnal de alarmă”.

Pe de altă parte, reprezentanții spitalului infirmă faptul că nu ar asigura pacienților căldura în mod corespunzător.

Vreau să infirm faptul că spitalul are probleme cu căldura. Avem combustibil, centrala termică funcționează în parametri normali. Astăzi (n.r. — luni, 6 ianuarie) este prima zi de activitate și spitalul este încălzit. Unii spun că le este frig, alții că este cald, atunci verificăm temperaturile, informează Camelia Oanea, responsabil cu relațiile publice al spitalului.

Aceasta a mai precizat că în saloane există și aparate de aer condiționat, care furnizează și căldură, iar pacienții care au dorit să-și suplimenteze căldura au putut solicita telecomanda.

Dacă informația nu vine din surse oficiale nu este credibilă ci doar este posibil ca un pacient să fi sesizat că lui îi este frig, asta nu înseamnă că am avut noi probleme cu căldura”, concluzionează reprezentantul spitalului.

Foto spital: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.