GAFĂ DE PROPORȚII a BĂNCII: S-A TREZIT cu 4,6 milioane de dolari ÎN CONT. INCREDIBIL pe ce a ales să-i cheltuie!

GAFĂ DE PROPORȚII a BĂNCII: S-A TREZIT cu 4,6 milioane de dolari ÎN CONT. INCREDIBIL pe ce a ales să-i cheltuie!

Viața de student nu e una foarte ușoară, dar dacă ai un dram de noroc îi supraviețuiești cu brio.

O tânără de 21 de ani se poate considera mai mult decât norocoasă, după ce angajații unei bănci au făcut o gafă de proporții.

Christine Jiaxin Lee a venit din Malaezia în Sydney pentru a studia ingineria chimică. A solicitat un descoperit de card și s-a trezit cu fabuloasa sumă de 4,6 milioane de dolari în cont. Fata nu s-a gândit nicio clipă să returneze banii, ba mai mult, și-a făcut deja planuri legate de modul în care îi va cheltui.

Pe lista ei de cumpărături s-au numărat poșete și bijuterii de lux, ceasuri semnate de designeri cunoscuți, pantofi şi, bineînţeles, haine. A dus un stil de viaţă opulent și în câteva luni a golit contul de frumușica sumă de 3,4 milioane de dolari.

Când și-au dat seama de gafă făcută, angajații băncii i-au înghețat cardul, însă, chiar și atunci ea a continuat să cheltuie sume exorbitante din contul curent, în magazinele Christian Dior și Chanel. Dar cum, orice minune ține trei zile, poliția i-a luat urma și a prins-o pe aeroportul din Sydney exact când se pregătea să decoleze spre țara natală, unde dorea să fugă.

A fost eliberată, apoi, pe cauţiune, iar iubitul ei şi-a luat angajamentul ca suma va fi recuperată.

Lista de cumpărături a fost făcută publică de Tribunalul Federal. Studenta va trebui acum să răspundă în fața legii pentru modul extravagant în care a ales să cheltuie banii care nu i se cuveneau.

Hermes-Ultra-Rare-30cm-Himalayan-Crocodile-Birkin-Bag-with-Palladium-Hardware Christian-Louboutin-Equestria-Boots Chanel-Velvet-Boy-Bag-3700

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.