Gala Dum Dance Team: „Am atins apogeul performanței într-un timp record“ (Galerie FOTO)

Gala Dum Dance Team: „Am atins apogeul performanței într-un timp record“ (Galerie FOTO)

Dum Dance Team a organizat, aseară, la Domeniul Lupas, „Gala Dum Dance Team“, un eveniment important dedicat dansatorilor.

„După numai un an de zile, ne mândrim cu titulatura de cel mai tânăr club de dans sportiv din Arad, dar tot o dată, după numai un an de activitate şi cu titulatura de clubul sportiv cu cele mai bune rezultate din Arad, conform rapoartelor Federaţiei Romane de Dans Sportiv, ceea ce ne face cu adevărat mândrii şi ne confirmă convingerile că ceea ce facem, facem foarte bine. La un aşa eveniment, Moş Crăciun a fost nelipsit şi pregătit cu cadouri pentru copiii care au oferit un spectacol de vis“, a declarat Claudiu Dumitrașcu.

Toți copiii au fost premiați pentru munca, devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă. Determinarea, unitatea și munca sunt cele trei principii care stau la baza clubului și care definesc această echipă.

Toate acestea lucruri sunt posibile datorită unui singur om. Claudiu Dumitrașcu a hotărât crearea celui care astăzi poartă cu mândrie numele de DUM DANCE TEAM.

„Am atins apogeul performanţei într-un timp record. Mulţumim părinţilor pentru încredere, partenerilor noştrii şi nu în ultimul rând sportivilor pentru munca depusă“, a precizat Claudiu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.