GALERIE FOTO/ „Bătrâna Doamnă” e în Liga a II-a. Aradul SĂRBĂTOREŞTE şi VISEAZĂ la Liga I

GALERIE FOTO/ „Bătrâna Doamnă” e în Liga a II-a. Aradul SĂRBĂTOREŞTE şi VISEAZĂ la Liga I

UTA „Bătrâna Doamnă” a câştigat la pas, cu 6-0, ultima confruntare dintr-un campionat la capătul căruia a promovat în Liga a II-a. Victima a fost FC Hunedoara, o echipă ai cărei suporteri sunt înfrăţiţi cu fanii arădeni. De altfel, cele două galerii au stat împreună pe toată durata partidei, sărbătorind, în final, victoria „Bătrânei Doamne”.

UTA „Bătrâna Doamnă”, proiectul menit să redea fotbalului arădean gloria de altădată, merge strună, cu două promovări consecutive. Dacă până acum a fost relativ simplu, rămâne să vedem cum va fi cu promovarea din Liga a II-a în Liga I.

Cel mai probabil, UTA „Bătrâna Doamnă” va ataca promovarea încă din primul sezon pe care-l va juca în Liga a II-a.

Foto: Alex Băltean

  1. felicitari. sportul e frumos

    Raspunde
  2. un ochi plange unul rade… plange dupa UTA aia inmormantata si rade pt UTA asta noua. felicitari oricum sa speram ca vom asista la renasterea fotbalului aradean!

    Raspunde
  3. Pacat ca nu mai e UTA aia adevarata, ne pacalim singuri . In liga 2-a fara un un investitor cu bani retrogradam sigur din primul an. Macar la jucatorii astia sa le dea restantele ca nu sunt platiti de 3luni si ar fi bine sa subliniati acest aspect.

    Raspunde
  4. fumigene pe garduri ……….. asta e UTA acum… suporterii au ajuns lătrăii lui Falcă, adică sclavii lui…. pacat pentru un asa nume mare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.