GALERIE FOTO/ HAOS pe DN7! Gropile pun VIAŢA şoferilor în PERICOL: „Ne distrugem mașinile și ne riscăm viețile“. Care este REACŢIA AUTORITĂŢILOR

GALERIE FOTO/ HAOS pe DN7! Gropile pun VIAŢA şoferilor în PERICOL: „Ne distrugem mașinile și ne riscăm viețile“. Care este REACŢIA AUTORITĂŢILOR

După ce mai mulţi şoferi s-au declarat public nemulţumiţi de situaţia drumului naţional dintre Arad-Deva, NewsAr.ro a solicitat o explicaţie a Direcţiei Regionale de Drumuri si Poduri în privinţa gropilor apărute încă din începutul lunii decembrie pe DN7.

Reprezentanţii DRDP Timişoara afirmă că defecţiunile sub formă de gropi apărute pe partea carosabilă a DN 7 au fost cauzate de fenomenul de îngheț – dezgheț, coroborat cu traficul greu care tranzitează DN 7.

„Pentru remedierea acestora, S.D.N. Arad, subunitate a D.R.D.P. Timișoara, a inițiat lucrări de reparare a părții carosabile, cu mixtură stocabilă, urmând ca, în cel mai scurt timp, defecțiunile să fie în totalitate reparate“, a precizat Direcţia Regională de Drumuri si Poduri.

Asa arata DN 7, Arad-Deva. Ne distrugem mașinile și ne riscam viețile. Ce așteaptă Administratorul Drumului, sa moara cineva?!

Posted by Florin Ticula on Sunday, February 12, 2017

O altă persoană şi-a exprimat public nemulţumirea, pe o reţea de socializare, de drumul Arad-Şofronea, unde doi şoferi şi-au avariat maşinile, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un crater de aproximativ 17 centimetri.

Şoferii care tranzitează DN7 s-au mai declarat nemulţumiţi şi de calitatea lucrărilor efectuate pe partea carosabilă în ultima perioadă, iar DRPD Timişoara a făcut următoarea precizare: „Menționăm că lucrările de acest gen efectuate pe timp de iarnă au caracter provizoriu, urmând ca acestea să fie remediate cu mixtură asfaltică caldă, imediat ce condițiile meteorologice permit execuția unor astfel de lucrări“.

Foto: Facebook

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.