GALERIE FOTO/ Imagini incredibile: Ce-a făcut o femeie pentru câinele ei întrece orice imaginaţie

GALERIE FOTO/ Imagini incredibile: Ce-a făcut o femeie pentru câinele ei întrece orice imaginaţie

Mulți oameni iubesc animalele de companie, dar face o americancă pentru patrupedul său întrece orice imaginaţie.

Bella Mia, un superb exemplar din rasa Bichon Maltese, are viaţa pe care mulţi… oameni şi-ar dori să o ducă. Anual, stăpâna sa îi oferă o „alocaţie” de 100 de mii de dolari, bani ce sunt folosiţi pentru pedichiură, tunsori şi haine făcute la comandă de cei mai cunoscuţi designeri.

Accessories-Haleys-Hats1

Astfel, câinele are aproximativ 1.000 de ţinute făcute la comandă, multe dintre ele ornate cu diverse diamante şi perle.

bella mia 2

Proprietarul animalului este Rose Ann Bolasny, o contabilă în vârstă de 60 de ani din New York, care afirmă că Bella Mia este fata pe care n-a avut-o niciodată.

Bella Mia de hallowen

Rose Ann explică şi modul în care îşi „îmbracă” animalul zi de zi. „De fiecare dată alegem haina spre care se îndreaptă în acea zi”, povestește Rose Ann Bolasny.

Întrucât are o vârstă înaintată, stăpâna patrupedului şi-a informat deja cei doi copii cu privire la modul în care trebuie să aibă grijă de Bella Mia în momentul în care va muri.

„Am vrut să fiu sigură că, în cazul în care se întâmplă ceva cu noi, va continua să fie tratată aşa cum e obişnuită”, a mai spus proprietara animalului.
bella mia 4bella mia 6

Bella Mia este considerată una dintre cele mai bogate şi frumoase patrupede din lume. Ea a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe și a fost nu odată prezentă pe podiumuri, alături de modele renumite.

bella mia

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.