GALERIE FOTO/ Ploaia a făcut „din ţânţar, armăsar”: Zeci de gospodării au fost inundate la Zăbrani, de un pârâu care străbate localitatea

GALERIE FOTO/ Ploaia a făcut „din ţânţar, armăsar”: Zeci de gospodării au fost inundate la Zăbrani, de un pârâu care străbate localitatea

Zeci de gospodării din comuna Zăbrani au fost inundate, luni, după ce ploaia torenţială căzută în zonă a făcut „din ţânţar, armăsar” iar un pârâu care traversează localitatea s-a revărsat în curţile şi casele localnicilor.

La faţa locului au intervenit pompierii voluntari din Zăbrani şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Alături de localnici, aceştia au evacuat apa cu motopompe şi au consolidat malurile pârâului cu saci de nisip.

De asemenea, au decolmatat pârâul, pentru a evita, pe viitor, revărsarea acestuia.

Foto: Mirel Tomestean

  1. decolmatarea canalului trebuia facuta inainte nu dupa dezastru……

    Raspunde
  2. Perfecta dreptate Radule, insa primarul Toader este un navetist care consuma combustibilul pentru masina primariei cu care face naveta la Arad, iar buldoexcavatorul este folosit in cea mai mare masura la clientela politica a PDL.
    Oricum felicit pompierii voluntari si cetateni care au sarit in ajutorul cetatenilor cu probleme deosebite.

    Raspunde
  3. Tot un tampit ai ramas ba Ciceu. Primarul, alaturi de secretar vice si multi oameni de bine, a fost in apa pana la brau in mijlocul oamenilor necajiti. Tu unde ai fost? Mai bine navetist decat ceangau prost cu traista-n bat!!!

    Raspunde
  4. Nu are rost sa pierd vremea cu tine pt.ca nu ai inteles nimica din ceea ce am comentat. Sa raman asa cum sant iar tu dai cu treaba mai departe, pt.ca la modul cum sti sa apreciezi cred ca ai pierde si straita din bat.

    Raspunde
  5. Daca vrei sa purtam o discutie civilizata scrie-ti numele corect.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.