GALERIE FOTO/ Protest LA LOCUL ACCIDENTULUI. Apropiaţii tinerei Graţiana Răuţ şi-au strigat nemulţumirea la Caporal Alexa

GALERIE FOTO/ Protest LA LOCUL ACCIDENTULUI. Apropiaţii tinerei Graţiana Răuţ şi-au strigat nemulţumirea la Caporal Alexa

Câteva zeci de persoane, poate puţin peste 100, au răspuns apelului lansat de apropiaţii celei care a fost Graţiana Răuţ (tânăra de la Olari care a pierit tragic, într-un accident de circulaţie petrecut vineri, 27 februarie 2015, pe drumul judeţean Caporal Alexa – Pâncota) şi s-au deplasat la locul faptei, într-o acţiune de protest menită să atragă atenţia asupra stării drumurilor judeţene şi a consecinţelor pe care aceasta le poate avea.

Protestul a fost aprobat de autorităţi şi s-a desfăşurat fără incidente.

De remarcat, că apropiaţii tinerei acuză administratorul drumului pentru accidentul în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate de ce maşina tinerei a pătruns pe contrasens şi s-a izbit puternic de un camion.

  1. ma asteptam la macar cateva sute cati au confirmat pe facebook. indiferenta e . totul tine si de indiferenta noastra prea mare. de aceea si avem drumuri din astea dupa 25 de ani si autostrazile si pasajele nu sunt gata, ca nu iesim sa ne strigam drepturile. suntem viteji doar pe facebook . trist….

    Raspunde
  2. sincer, fara suparare nu vad nici o problema la drum, din poze cel putin. a fost un accident ca alte sute care se intampla in fiecare zi, asta e, nu ai ce face. e pacat de cele intamplate dar a fost un accident…nimic nu se mai poate schimba acum.

    Raspunde
  3. viteza prea mare conduce la tragedii. din pacate nimeni nu ia aminte la ce se intampla si continua sa apese pedala de acceleratie. in urma raman familii distruse.

    Raspunde
  4. Toata lumea judeca

    Raspunde
  5. Viteza si neatentia ucide . Nu gropile din asfalt sunt vinovate nici administratorul drumurilor . Vinovatul e mort . Chiar daca erau doua gropi nu putea sa incetineasca … Trece pe contrasens si moare ? Cate gropi sunt in romania daca fiecare ar trece pe contrasens sa le ocoleasca ar murii minim 100 de persoane pe zi

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.