GALERIE FOTO/ Vezi cum s-au distrat arădenii la „GHIOROC SUMMER FEST”

GALERIE FOTO/ Vezi cum s-au distrat arădenii la „GHIOROC SUMMER FEST”

Liga Studenţilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria comunei Ghioroc, a deschis sâmbătă, 4 iulie 2015, cea de-a cincea ediție de Ghioroc Summer Fest.

Inaugurarea a fost realizată în prezența membrilor Ligii Studenților și acompaniată de către doamna Rector a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof.univ.dr. Lile Ramona, și primarul comunei Ghioroc, Popi – Morodan Corneliu.

A fost lansat și imnul oficial al Ghioroc Summer Fest, realizat de Ale Red și Dj Ninho și produs de către Dj Take. Liga Studenților din Unviersitatea „Aurel Vlaicu” din Arad au venit cu sponsori și parteneri noi. Au fost oferite premii la concursurile nou concepute (spre exemplu beach pong). Atmosfera a fost animată de Dj-ii rezidenți ai festivalului, Dj Ninho și Dj Star.

Arădenii sunt aşteptaţi la încă nouă weekend-uri de Ghioroc Summer Fest, cu multă distracție, muzică, voie bună și relaxare, alături de multe alte surprize și noi evenimente, concursuri și premii, oferite de partenerii noștri.

Evenimentul este organizat de LSUAV şi USR sub motto-ul:
„DE CINCI ANI MUTĂM DISTRACŢIA DE PE LITORAL MAI APROAPE DE TINE!”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.