Geanina Pistru: „Aceasta este tehnica PSD-ului, să dai cu o mână, să iei cu două”

Geanina Pistru: „Aceasta este tehnica PSD-ului, să dai cu o mână, să iei cu două”

Geanina Pistru, vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Arad, afirmă într-un comunicat de presă că „PSD îşi respectă programul de guvernare intern, continuă să mintă şi să suprataxeze românii pentru a satisfice nevoile baronilor social-democrați”.

„La începtului anului, șeful ANRE spunea că prețul energiei electrice va fi ajustat cu doar 1-2%. Iată că la 1 iulie tariful energiei electrice s-a majorat cu 8%, iar în unele județe, cum ar fi București – Ilfov, s-a scumpit chiar cu 14%. Așadar, degeaba li s-a mărit românilor salariul și pensia, dacă PSD a scumpit prețul energiei electrice, care după sine va atrage scumpirea produselor alimentare, serviciilor și a altor facilități”, susține Geanina Pistru.

„Aceasta este tehnica PSD-ului, să dai cu o mână, să iei cu două, pe care liberalii au dat-o în vileag încă din campania electorală. PSD mărește nesemnificativ leafa românilor, încearcă să profite mediatic de această promisiune slab onorată, iar apoi tot PSD mărește prețul utilităților, al alimentelor, a tuturor serviciilor pentru a compensa creșterea infimă a salariilor. Dacă mai punem la socoteală și dezechilibrul economic creat de către demiterea propriului lor guvern, putem considera că România se află într-una dintre cele mai instabile perioade de la Revoluție încoace”, a mai declarat Geanina Pistru.

  1. Aveti dreptate.Cand conduceati Aradul , in fruntea PDL, nu faceati compromisuri.Voi luati cu ambele maini.

    Raspunde
  2. Da , ma Geani. Astia macar cu o mana DAU. Voi pe langa ca nu ati dat nimic si ati luat cu 3 maini , ati mai si taiat cam de peste tot. Plus ca ati indatorat aradenii cu fantasmagoriile voastre , astfel incat ,pana si stranepotii nepotilor nostri vor plati furaciunile voastre.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.