Geanina Pistru: „Aradul nu e Teleorman, aici este o altă cultură politică”

Geanina Pistru: „Aradul nu e Teleorman, aici este o altă cultură politică”

Geanina Pistru consideră că deputatul Adrian Todor nu poate să ascundă, prin atacuri la persoană, atitudinea împotriva Aradului promovată de PSD.

„Gestul meu de a demisiona din CLM are o singură motivaţie: Un semn de protest faţă de atitudinea PSD îndreptată împotriva Aradului. Parlamentarii PSD, Mihai Fifor, Adrian Todor instigă consilierii PSD să blocheze anumite proiecte în speranţa că, blocând administraţia locală, vor lovi în primarul Falcă. La orice discuţie despre Arad, consilierii PSD îşi sună parlamentarii, se întorc în sală şi votează împotriva Aradului. Acesta este adevărul! Ei lovesc de fapt în arădeni şi o fac cu bună ştiinţă. Domnul Todor nu o să acopere această realitate cu peroraţiile lui despre subiecte fără legătură cu gestul meu. Nu mai vreau, şi nu mai vrea cred nimeni să îi audă pe cei de la PSD că vorbesc despre justiţie: Domnule deputat PSD, voi aţi vrut să blocaţi justiţia şi să salvaţi corupţii, noaptea, ca hoţii, nu eu!”, a afirmat Geanina Pistru.

„Voi v-aţi preocupat să vă creşteţi salariile de parlamentari încă de anul acesta, nu altcineva, aşa că sunt curioasă să aflu ce vă îndreptăţeşte să vorbiţi despre salariile altora? Parlamentarii PSD, care au demis ieri Guvernul pe care îl lăudau săptămâna trecută, confirmă că îşi urmăresc interesele politice fără scrupule. Ei nu înţeleg însă că Aradul nu e Teleorman, aici este o altă cultură politică”, a mai declarat Geanina Pistru.

  1. In situatia in care va aflati nu mai puteti vorbi de „cultura politica”. Poate de cultura verzei, dar numai pe langa casa.

    Raspunde
  2. Daca totusi ANI a descoperit incompatibilitatea in care te afli, inseamna ca PSD-ul nu a reusit sa blocheze justitia.

    Raspunde
  3. Aveți dreptate „Aradul a ajuns o comuna fața de Oradea sau Timisoara.”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.