Geanina Pistru, către senatorul Mihai Fifor: „Nu ați făcut nimic pentru Arad!”

Geanina Pistru, către senatorul Mihai Fifor: „Nu ați făcut nimic pentru Arad!”

Geanina Pistru, președintele organizației municipale PNL Arad, este de părere că declarațiile senatorului social-democrat Mihai Fifor nu țin nici de cald, nici de foame și nici de sănătate, în special când acesta nu reușește nici măcar să citească cifrele unui buget local.

„Domnule senator Fifor, ne-ați demonstat deja că aritmetica simplă nu este punctul dumneavoastră forte, prin urmare ne vedem nevoiți să vă ajutăm la adunare, cea matematică pentru că la oricare alt înțeles al cuvântului nu vă puteți ajuta nici măcar singur. Din bugetul local reiese foarte clar că se acordă suma de 2.400.000 de lei pentru finanțarea sănătății, la care se adaugă amendamentul pentru Spitalul Județean Arad, prin care fondurile necesare dotărilor se suplimentează cu suma de 1.317.000 de lei. Astfel că suma totală pe care municipalitatea o acordă sănătății arădene, doar din bugetul local este de 3.717.000 de lei. La această sumă se adaugă cei 0 (zero) lei pe care Guvernul PSD – ALDE l-a acordat Aradului la capitolul sănătate. Nu putem să vă mulțumim domnule senator Fifor pentru implicarea dvs care s-a concretizat în 0 (zero) sprijin pentru Arad”, a declarat Geanina Pistru, într-un comunicat de presă.

„Este fabulos tupeul pe care îl afișați în spațiul public atunci când vă permiteți să criticați și să blamați modul în care este distribuit bugetul local, în condițiile în care administrația locală v-a solicitat în nenumărate rânduri să sprijiniți investițiile și proiectele Aradului în Parlament, iar dumneavoastră ați refuzat vehement. Este incredibilă manipularea pe care o folosiți pentru a vă susține minciunile și disprețul constant pe care îl etalați față de arădeni. În programul de guvernare al PSD, la capitolul sănătate, pagina 12 promiteți dotarea fiecărui spital județean cu echipamente de imagistică moderne (cel puțin un CT și un RMN). Încă o dovadă a minciunilor electorale al PSD-ului. Spitalul Județean Arad nu doar că nu este dotat cu un RMN, dar Guvernul PSD a tăiat fondurile pentru ca SCJU să achiziționeze acest aparat necesar pentru investigații. Prin urmare, cu ce drept criticați modul în care administrația locală construiește un buget la care dvs nu ați binevoit să vă aduceți aportul?! Pentru ce vă plângeți că ai dumneavoastră consilieri nu au fost ascultați? Au depus cumva amendamente? Nu! Au venit cu soluții în loc de scandal și circ politic? Nu! Dumneavoastră sau un alt coleg parlamentar PSD ați făcut vreun demers pentru a sprijini Aradul în Parlament? Nu! În concluzie, nu ați făcut nimic pentru Arad! De ce emiteți pretenții?! Zero ați oferit, zero ați primit!”, a mai declarat președintele organizației municipale a PNL Arad.

  1. de ce nu vorbesti de realizarile tale vaco !

    Raspunde
    • pentru ea personal sunt realizari!!!!!!!!!! si-a facut avere,ca a venit in partid cu chilotii pe ea si a vandut lubenita sa traiasca,acum trage la raspundere!!!!! pe cine-i permite.

      Raspunde
  2. Mai geanini tu nu nu esti instare sa scri asa ceva ca nu te duce mintea asa ca vezit-ti de lungul nasului se ge prietenul tau Tipei.

    Raspunde
  3. Dar sotul tau ce a facut pentru Judetul Arad ? In afara ca face chefuri cu blonde nu face nimic !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.