Geanina Pistru (PNL): „Îmi doresc cât mai mulți arădeni alături de noi pentru un Arad puternic!”

Geanina Pistru (PNL): „Îmi doresc cât mai mulți arădeni alături de noi pentru un Arad puternic!”

Prim-vicepreședintele organizației municipale PNL Arad, Geanina Pistru invită toți arădenii care își doresc să se implice în dezvoltarea Aradului să se alăture campaniei de deschidere a PNL.

„Arădenii au demonstrat că sunt oameni cu valori de dreapta, de aceea ne-au dat votul de încredere la fiecare alegeri locale. Prin această campanie de deschidere a partidului Aradul Liberal ne dorim să aducem alături de noi arădeni cu principii de dreapta, oameni de valoare, cu idei noi, care pot și își doresc să contribuie la crearea Aradului cu adevărat puternic. Am toată încrederea că arădenii vor recepta pozitiv mesajul nostru și invitația făcută tuturor celor care doresc să se implice într-o nouă contrucție politică. Comunitatea noastră are nevoie de oameni credibili, competenți, cu idei noi, care să continue dezvoltarea Aradului. Astfel, vă invităm pe toți cei care considerați că puteți aduce un plus de valoare comunității noastre, cartierelor în care locuiți să vă alăturați cu încredere echipei Partidului Național Liberal! Împreună pentru Aradul Liberal!”, a declarat Geanina Pistru.

 

 

  1. Chiar îmi vine sa rad când citesc acest mesaj….dar vreau sa il rectific : PNL chiar nu are nevoie de oameni competenți (care au existat, au fost dați în suturi afară chiar de tine mai …Giani) Anunțul trebuia sa fie așa : PNL are nevoie de noi lingatori executanți ce pot satisface cerințele ilegale și imorale ale prea slavitilor conducători PNL !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.