Geanina Pistru (PNL): „Incompetența și nesimțirea consilierilor PSD m-au determinat să demisionez din CLM!”

Geanina Pistru a demisionat astăzi din Consiliul Local din cauza acțiunilor și a atitudinii consilierilor PSD-ALDE, după o ședință care a avut loc în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ.

„Atitudinea și acțiunile consilierilor PSD-ALDE au dus și vor duce în continuare  în derizoriu orice proiect în folosul arădenilor. Incompetența și obrăznicia lor au fost factorii care m-au determinat să mă retrag onorabil din acest Consiliul Local. Consider că în toate cele trei mandate mi-am făcut pe deplin datoria față de arădeni și comunitatea noastră. Am votat proiecte importante pentru Arad, mi-am asumat decizii grele, fiind convinsă că o fac doar pentru bunăstarea cetățenilor“, a declarat Geanina Pistru.

„Astăzi vedem cu toții un grup de consilieri PSD fără coloană vertebrală, fără curaj, fără nicio intenție de a acționa pentru arădeni. La așa ceva nu pot fi părtașă! Rușine domnilor consilieri PSD pentru comportamentul meschin de care ați dat dovadă de la bun început“, a încheiat prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru.

  1. Si cu tepele pe care le-ati dat aradenilor cum ramane?

    Raspunde
  2. Pentru ca cineva să facă aprecieri în felul cum doamna din text o face este nevoie de o maximă competență dar mai ales să aibă o grămadă de bun=simț. Nu știu dacă în cazul de față se pot verifica acestea dar din relatările ăresei ar părea că Nu. Orice demisie a vreunui pdl-ist cred că trebuie înțeleasă diferit față de cele ale unor oameni normali. Au ei în plan ceva, ce se va observa în scurtă vreme. Și nu vă gândiți la vreo renunțare.

    Raspunde
  3. Mah BUDIGOAIE nu iti este rusine deloc?

    Raspunde
  4. Deci nu ne mai plimbam cu birjele prin Arad?

    Raspunde
  5. Și când te gândești că femeia asta agramată a fost viceprimar al Aradului. Ce trist.

    Raspunde
  6. Una din panaramele lui Gogu, in ce lume trăim….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.